2777
2789
عنوان

بابا چخبره امشب همه می‌خوان خودکشی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 27 پست

ای کاش میشد و اینکارو میکردم😭😭😭😭

ولی دوستان باور کنید یه سریا جدی میگن سوای اون دسته ای که برای بازدید و جلب توجه این کارو میکنن

بعضیا مثل من هم بریدن از زندگی فقط راه خلاصی بلد نیستیم مثل خر تو گل گیر کردیم و کاری از دستمون بر نمیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش میشد و اینکارو میکردم😭😭😭😭 ولی دوستان باور کنید یه سریا جدی میگن سوای اون دسته ای که برای ...

منم پر از غصه ام مثل همه مثل تو مثل خیلیا 

ولی واقعا راه خلاصی خودکشی نیست 

راه خلاصی دوست داشتن خودته راه خلاصی اینه که تلاش کنی تا آخرش موفقیت از سر و روت بریزه افتخار کنی 

دیگه یه جایی به بعد مثل مامان من الان بعد چهل سال زندگی دیگه واقعا راه فرار نیست 

ولی برا من و تویی که هنوز کلی فرصت داریم زوده فکر کردن به خودکشی  

هربار من گریه میکنم مامانم میگه اشکال نداره الان اولشه 

کای فرصت داری کلی راه داری میتونی بالاخره فرار کنی و موفق باشی 

به نظر من هرچقدرم سخت باشه 

خودکشی مال ترسوهاس 

اگه از شدت سختی و مشکلات سکته کنم دق مرگم بشم باز خوشحالم چون تا آخرش مقاومت کردم مثل یه ترسو پا به فرار نذاشتم 

اینارو گفتم شاید بهت کمکی کنه امیدت بیشتر بشه

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
و بعد تلاش و سعی برای درست کردن وقتی نتیجه ندیدیم آرامشه خودمونو توی مرگ میبینیم و این موضوع واقعا د ...

ولی مقاومت کردن بهتره  

انقد مقاومت کنی و تلاش کنی که درستش کنی 

قضاوتت نمیکنم شاید واقعا شرایط سختی داری 

فقط خواستم بهت امید بدم 💜

منم پر از غصه ام مثل همه مثل تو مثل خیلیا  ولی واقعا راه خلاصی خودکشی نیست  راه خلاصی دو ...

مرسی از حرفای قشنگت عزیزم....

ولی ای کاش میشد یه حرفایی رو زد تا ببینم باز اینجوری میگی؟؟؟؟

تو نمیدونی ک چه شرایط سختی دارم چه زندگی رو دارم تحمل میکنم حتی یه نفرم ندارم باهاش تلفنی حرف بزنم حالا رو در رو پیشکش ببین حتی یه نفر ندارم...

یه خانواده مزخرف نصیبم شده که دلم خونخ از دستشون

تو سن ۲۵ سالگی الان دارم غصه کرایه خونمو میخورم که چه جوری باید بدم چیکار باید کنم؟؟اینا حالا کوچیکترینشونه..

یه ماه از کار بیکار شدم به هر دری زدم کار پیدا کردم گفتن یکم تی  شروع به کار میکنی تا اون موقع باید برم بمیرم فقط 

چیکا  باید بکنم با این وضع حالا یه گوشه حرفامو زدم بهت اصل کاریا رو نگفتم 

مرسی از حرفای قشنگت عزیزم.... ولی ای کاش میشد یه حرفایی رو زد تا ببینم باز اینجوری میگی؟؟؟؟ تو نمی ...

میدونم عزیزم یسری چیزا رو نمیشه گفت 

منم تو شرایط اونقدر سخت قرار نگرفتم که بتونم درکت کنم 

ولی فقط خودت میتونی خودتو دوست داشته باشی 

ایشالا مشکلاتت برطرف شده عشقم 💜 

اصن بیا به خودم بوگو⁦(~‾▿‾)~⁩

ولی مقاومت کردن بهتره   انقد مقاومت کنی و تلاش کنی که درستش کنی  قضاوتت نمیکنم شاید واقع ...

مقاومت تا کی؟؟؟

حتی آدم آهنی هم یه روزی از کار میفته 

ما که دیگه انسانیم ده ساله دارم مقاومت میکنم واقعا شرایط سختیه برای منی که جوونی نکردم مثل دخترای هم سن خودم فکر درس و خرید و این حرفا نبودم باید زندگی اداره میکردم باید میرفتم سرکار که بتونم پول کرایه خونه و خرج زندگیمو بدم 

وگرنه باید به راه خلاف کشیده میشدم 

ده ساله جنسیت اصلیم یادم رفته واقعا نمیدونم زن باید چیکار کنه چه جوری حرف بزنه چه حوری به خودش برسه چه جوری ارایش کنه چون همیشه مرد بودم

خدا فقط باعث و بانیمو لعنت کنه 

مقاومت تا کی؟؟؟ حتی آدم آهنی هم یه روزی از کار میفته  ما که دیگه انسانیم ده ساله دارم مقاومت ...

هعی چقد سخت🥺 

می‌دونم همه حرفات درسته 💔 

ایشالا که تموم میشه فقط این وسط باید مراقب روحیت باشی که وقتی تموم شد بتونی از خوشی هات لذت ببری 

نمیدونم شایدم نشه تو این موقعیت روحیه تقویت کرد 

تو شرایطت نبودم 

ولی منم بچگی نکردم

الان مشکل عصبی دارم  

واسه همین میگم مراقب روحیت باش 

هعی چقد سخت🥺  می‌دونم همه حرفات درسته 💔  ایشالا که تموم میشه فقط این وسط باید مراقب رو ...

سخت واسه یه لحظشه...

مشکل اعصاب نگو انقدر قرص ارامبخش و داروی عصاب روان دارم میخورم که حالم دیگه بد میشه تازه جالبش اینجاست که دیگه روم تاثیر نمیزاره

ببین الان سه تا ارامبخش و خواب اور خوردم طبق روال هرشبم ساعت نه میخورم حالا عادی الان باید خواب باشم ولی دیگه تاثیر نداره و به سختی میخوابم از فکر و خیال

سخت واسه یه لحظشه... مشکل اعصاب نگو انقدر قرص ارامبخش و داروی عصاب روان دارم میخورم که حالم دیگه بد ...

می‌دونم چی میگی مامانمم مثل شما بود 

وقتی رفت دکتر بهش روزی سیزده تا قرص داده بود 

بعد با اون همه قرص شب بلند میشد کار میکرد 

دیگه خودمم آلپرازولام میخورم بهم اثر نمیزارع 

دلم میخواد بگم قوی باش ولی از حجم غمی که رو دلته فقط میتونم بگم امیدوارم تموم شده زودتر

می‌دونم چی میگی مامانمم مثل شما بود  وقتی رفت دکتر بهش روزی سیزده تا قرص داده بود  بعد ب ...

تا چند روزه اول خوبه جواب دهی این قرصا یادمه الپرازولام رو یه مدت که وضعم خراب تر از الان بود روزی پنج تا میخوردم و فقط میخوابیدم ولی به مرور جواب نداد و الان روزی دو تا میخورم در کنارش قرصای عصاب دیگه

امیدوارم واقعا این شرایط بگذره همه جوونا خوشبخت بشن و در کنارشون من خوشبخت بشم

تا چند روزه اول خوبه جواب دهی این قرصا یادمه الپرازولام رو یه مدت که وضعم خراب تر از الان بود روزی پ ...

انشالا عزیزم ایشالا مشکلاتت رفع بشه خوشبخت بشی برات همیشه دعا میکنم