2777
2789
بفرمایید 

سلام عزیزم . خواب دیدم که یک مرد جوان و پولدار بهم یک جعبه زیبا هدیه داد که وقتی بازش کردم توش چند نوع کفش بود . یکی قرمز و سفید بود و چند نوع مشکی . بعد وقتی کفشهای مشکی رو پوشیدم برام گشاد بودند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم . خواب دیدم که یک مرد جوان و پولدار بهم یک جعبه زیبا هدیه داد که وقتی بازش کردم توش چند ن ...

کفش نشانه بخت و ازدواج هست اون مرد جوان هم بهتون جعبه داده شما کفش رو پوشیدین یعنی ازدواجتون نزدیکه  و شاید مشکلاتی با همسرتون داشته باشید

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......
من یکم بلدم تعبیر میکنم براتون وای میگم ینفر که خیلی بلد هست هم براتون تعبیر کنه

من خواب دیدم بابام برام یک کت شلوار مشکی دوخت واسه مجلس خواستگاریم . شب قبلش هم خواب دیدم دارم به یه بره شیر میدم 

من خواب دیدم بابام برام یک کت شلوار مشکی دوخت واسه مجلس خواستگاریم . شب قبلش هم خواب دیدم دارم به یه ...

کت شلوار مشکی یعنی یکم مشکلات دارین ولی به زودی حل میشه شیر دادین هم خیلی خوبه خیر و برکت داره

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......