2777
2789

از همون اول که هفته ۵ بود دکتر گفت ساکت خوب نیست

وسطای هفته ۶هم یه دکتر دیگه رفتم گفت قلب نداره

قراره پس فردا برم سونو ولی امشب یهویی کمرم خیلی درد گرفت احساس کردم دارم پریود میشم

درد سینه هام هم کم شده و حالت تهوع هم که از اول نداشتم

به نظرم حقم بود که بعد از دست دادن بچه اولم توی هفته ۳۸ و ۱۰ماه اقدام و انتظار یه بچه سالم داشته باشم

دلم خیلی گرفته و نمیتونم دردمو به کسی بگم چون کسی منو درک نمیکنه که توی دلم چه خبره به جز خانوادم که از بس غصه میخورن همش بهشون میگم من اصلا برام مهم نیست و ناراحت نیستم تا اینکه نگرانم نشن

خسته شدم از صفت بودن

از اینکه هر لحظه که صدای بچه دو ماهه جاریم از طبقه بالا به گوشم میرسه دلم میریزه و هی به روی خودم نمیارم

امشب احساس کردم دیگه با گریه دلم آروم نمیشه

دلم میخواست داد بزنم تا سبک بشم ولی بازم خفه شدم چون صدام میرفت خونه ی همسایه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به دلت بد راه نده هر چی خدا بخواد همون میشه.حالت تهوع برای هفته نه و ده به بعده.علائم پریودم ت ...

اخه توی بارداری قبلیم از ۷هفته تهوع صبح داشتم

امیدوارم خیر پیش بیاد

صلوات فرستادم که ایشالله سالم باشه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
میدونی همین استرسا چقد تاثیر بد میزاره؟ مگ دکتری ک میگی بچت سالم نیست اگ خدایی نکرده نبودم دنیا مگ ...

نه چون از اولش خوب نبود منم به دلم بد شد

امشب نمیدونم چرا خیلی یه حالی شدم

واقعا دیگه ظرفیت از دست دادن چیزی رو ندارم