سلام اول از همه بگم که من تاپیک قبلیم هم درباره این موضوعه ولی چون نزدیک بود کاربریم پاک شه دوباره زدم
من اصلا نمیدونم توی چت به نامزدم چی بگم رو در رو که همو میبینیم سر همو میخوریم از بس فک بزنیم ولی توی چت هیچ حرفی نداریم به هم بزنیم اونم از من بدتره فقط میگم چخبر اونم میگه سلامتی همین دیگه نمیدونم چی باید بگم
اگه پیشنهادی دارین بگین که مثلا در مورد این موضوع باهاش صحبت کن 😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم فیلم مورد علاقه ،شهرایی ک دوست دارید برید ،خاطره از معلم مدرستون خنده دار یا درس عبرت، جک ها ،سوتی ها ، مسائل کاری ،اینک برای آیندتون چطوری برنامه بریزید کی بچه دار بشید کی برید فلان مسافرت مثلا برای عروسیتون چ مدل لباسی خوشکله ، کلیپ اسپرت بگیرید یا نه توی کلیپتون چطوری ست کنید لباستون رو
یهویی قرار بیرون بزارید یا مثلا بگید میخاید برید بیرون چ لباسی بپوشید با هم هماهنگ کنید ک ست هم باشه
تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
ن باو کمی عکس از اون فیلم و سریالایی که بهش علاقه داری دانلود کن و بفرس براش و بگو واای من عاشق اینم، کمی درمورد اون فیلمه براش توضیح بده، بعد ازش بپرس اون چ مدل فیلمایی دوس داره، خلاصه همینجوری با هم حرف بزنید
بیشتر همدیگه رو توی جاهای قضایی میبینیم بعدش یکم درمورد پرونده هاش حرف میزنیم بعدشم بهش تیکه میندازم و شوخی میکنم باهاش ولی هیچوقت توی چت از پرونده ها و کاراش نمیگه حتما باید حضوری ببینیش
تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده