_ناهید_ مدیر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 عنوان بی بی چک بزنم ؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 61 پست پنجشنبه موئدم بود بی بی چک خریدم بنظرتون الان بزنم یا فردا صبح ...دعام کنید بخدا محتاج دعاتونم ...تاپیک قبلیم رو هم اگ میشه بخونید💚💚💚 مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚 1400/03/08 | 22:04 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delvin9898 عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 1515 من خودم 2 روز مونده به موعدم مثبت شد ولی باور نمیکردم فکر کنم الان نشون بده باید از سمت خدا معجزه نازل بشود 💔تا دلم... باز دلم... باز دلم.. دل بشود😔
مهریماههههه عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 14517 انشالله بزدوی مثبت بشه فردا صبح بزن خبر خوش به ماهم بگو عزیزم مامان دوتا گل دختر😍😍
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 واست الان دعا میخونم اگ خاستی ساعت ۲۲:۲۲ برو چک کن ببین خدا چی خواسته ولی هر چی بود بسپر ب خود ... میگن صبحا دقیق تره مرررسی فدات بشم خدا صداتو بشنوه برام مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 از همه ممنونم خدا از زبونتون بشنوه برام 😘😘😘😘😘💚💚💚 مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 حتما خبر میدم بهتون عزیزم حتماااا فقط تو رو خدا دعام کنید مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 من خودم 2 روز مونده به موعدم مثبت شد ولی باور نمیکردم فکر کنم الان نشون بده میشه بری تاپیک قبلمو بخونی مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 ایشالله مثبت میشه مثبت ک شد بیابگوحتما😍 چشم گلم حتما انشالله انشالله مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 لایکتون میکنم فردا تو تاپیک میگم مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 منو یادت نره 😘😘😘 قربونت چشم مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
delvin9898 عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 1515 میشه بری تاپیک قبلمو بخونی خوندم عزیزم من خودمم نازایی داشتم بعد 4 سال باردار شدم نا امید نباش ان شاء الله بارداری باید از سمت خدا معجزه نازل بشود 💔تا دلم... باز دلم... باز دلم.. دل بشود😔
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 خوندم عزیزم من خودمم نازایی داشتم بعد 4 سال باردار شدم نا امید نباش ان شاء الله بارداری عزیزم مبارک باشه تو این علائمو داشتی ؟ مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
morvarid64 عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 247 انشالله بارداری عزیزم من که امروز روز ۱۳ ای یو ای ام بود بیبی زدم متفی شد کلی غصه خوردم برام دعا کنید
_ناهید_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 287 انشالله بارداری عزیزم من که امروز روز ۱۳ ای یو ای ام بود بیبی زدم متفی شد کلی غصه خوردم برام دعا کنی ... عزیزم مرسی شاید زود زدی مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚