2777
2789
عنوان

دعوای من و خواهرم

177 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها خوبین؟

ماجرای دعوامون رو تعریف می کنم بگید مقصر کیه؟

دیروز خواهرم اومد خونه مامانم اینا من مجردم بعد کار داشتم بعد از خوردن ناهار من پاشدم سفره رو جمع کردم و زمین جارو کردم و فقط موند شستن ظرف ها گفتم حالا ظرف هارم تو بشور بعد با هم شوخی کردیم گفت من نمیشورم  اون گف ببین کی حرفشو جلو می بره منم گفتم معلومه که من بعد مامانم گفت این کار داره حالا تو بشور(به خواهرم)

اونم پاشد با دعوا شست و قهر کرد حالا شنیدم که میگفته من کار نمیکنم و بابت حرفم که گفتم من حرفمو جلو میبرم ناراحت شده.

با اینکه من کنار درسمم بعضی وقت ها همه کارارو می کنم خونمون خیلی بزرگه و من این همه رو جارو برقی می کشم.

بعد دیروز صبح من ساعت ۷ بیدار شدم تا ظهر درس خوندم برگشته میگه از خواب بیدار شده اونده نشسته سر سفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه ک همه کارارو ی نفر بکنه اخه ...

ما تو خونمون اینطوری تقسیم میکنیم کارارو ، آشپزخونه با ابجیمه ، سالن با منه ، شستن دسشویی و حموم با داداشمه... هیچ کسم اعتراضی نداره و درعرض ۱ ساعت کل خونه تمییز میشه😁

ول کن بابا 

اینم شد مسئله ک بخواد بابتش قهر یا دعوا و دلخوری باشه

خیلی نرم از بقل برو جلو..الان اصلا بروت نیار انگار ک هیچ اتفاقی نیوفتاده معمولی باش ن قهر ن سرسنگین

باید مشارکت کنه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

ما دوتا خواهریم قبلا مامانم زنده بود  همه کارها تقسیم  وقتی اونجا بودیم  الان میان خونه بابام  هردو متاهلیم  الکی پادردش بهونه میکنه کل کارها میفته گردن من  به خدا کمر درد دارم مجبوری اون همه ظرف میشورم خونه رو جمع میکنم میام 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی