2777
2789
عنوان

قد و وزن بچه ۴سال و نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 37 پست
چقدشه.چیز خاصی بهش نمیدی 

پسرم چند ماه دیگه ۵ سالش میشه  شربت ویتان میدم ولی تاثیر نداره

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
پسرم چند ماه دیگه ۵ سالش میشه  شربت ویتان میدم ولی تاثیر نداره

شربت و ویتامین و ... ندین.

منم ایمونو میخریدم و میدادم . ولی یه دکتر تو نازی آباد . همیشه میگه آبگوشت بدین فقط.

حبوبات و لبنیات و تغذیه ی خوب.

میوه و سبزیجات بخریم جای این داروها، ماشالله قیمتاشونم که کم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت و ویتامین و ... ندین. منم ایمونو میخریدم و میدادم . ولی یه دکتر تو نازی آباد . همیشه میگه آبگو ...

میوه هم همیشه میخریم  حبوبات وآبگوشت هم میخوره  ولی با این قیمت ها  نمیشه به اندازه میوه وسبزیجات خرید

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
میوه هم همیشه میخریم  حبوبات وآبگوشت هم میخوره  ولی با این قیمت ها  نمیشه به اندازه م ...

میوه های لوکس و سلطنتی منظورم نیست.

شوخی کردم.

اونروز شوهرم نیم کیلو گیلاس خریده ۴۵ یعنی کیلو ۹۰.

به داداشم میگم یه دونه بخور تا دیگه مریض نشی 

قدش چقده؟قد مهمتره بنظرم.چون بچه ها تو ی دوره میفتن رو غذا و چاق شدن ولی قد تا یک سنی رشد داره

قدش ۱۱۰

هفته پیش دکتر بردم گفت قدش خوبه ولی وزنش کمه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ماشاالله .دقیقا چقدشه میشه بگید البته طبق جدول وزن و قد، پسر باس تو رده سنی یکسان با دختر بلندتر با ...

عزیزم  کلا غذامیخوره  یابیشتر تنقلات

منم  دخترم  نمیخورد  رفتم  نت  زدم  تزیین غذای کودک  واسش تزیین میکنم   الانم مدتیه گوشت وماهی  وتخم  مرغ نمیخوره بیشتر اب طبیعی میوه  بستنی  مغزیجات  کشمش  خرما فرنی میدم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد