2777
2789
عنوان

دعا کنید باردار بشم‌

120 بازدید | 13 پست

فردا موعدمه   خداکنه نشم ...۲سال اقدامم خستم از دکتر این ماه فولی ۲۵ داشتم دکتر یه امپول داد ولی گفت  امیدی نیس🤕😭 pcoهستم 

۳روز دیه  سالگردمون  هست انشالله خدا هدیه بچه بده بهمون

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهى آمين برات دعا ميكنم توام واسه من دعا كن هفته بعد موعدمه من لتروزول مصرف كردم pco هستم چرا د ...

انشالله باردار  باشیم دوستم ... من لتروزول خوردم  گفت بزرگ  شده ولی تو سایت خوندم خیلیا با ۲۵ باردار شدن ...

.

انشاللا که باردارید برا منم دعا کنید ۴ روز دیگه موعدمه

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

ان شاءالله ک بی بی چک مثبت ببینی عزیزم😍

کاملا درکت میکنم منم پارسال سالگرد ازدواجمون رو میخاستم حامله باشم و هدیم ی بی بی چک مثبت برای شوهرم باش ولی نشد💔

ان شاءالله ک برای تو بشه دعات میکنم عزیزم❤

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚