2777
2789

عزیزان سلام  . من روز ۱۶ سیکلم امپول زدم و بعدم اقدام . قرص لتروزول و متفورمین و دوفاستون هم خوردم . ۷ ۸ ماهه اقدامم . 

الان یک روزه پریم عقب افتاده . سینم درد میکنه ساق پاهام درد میکنه . تو این مدت هم نفخ زیاد داشتم و زیر دلم تیر میکشید . پریروز بیبی زدم منفی بود . یعنی دارم پری میشم یا زود زدم ؟ شما همچین علائمی نداشتین؟ اخه همیشه که دوفاستون میخوردم سر وقت میشد . ممکنه واسه لتروزول باشه؟ 

باید بزاری حداقل یک هفته از پریودت بگذره تا بی بی چک درست نشون بده،ولی همه اینا میتونه نشونه بارداری ...

اخه اکثرا نوشتن چند روز قبل موعدشون تست نشون داده . نمیدونم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لتروزول و دوفاستون مصرف کردم چند دوره ،بعد از ۱۱ ماه باردار شدم.

اوایلش خیلییی رو همه چی حساااس بودم،مثلا نزدیک پریودم سینه م درد بگیره یا شکمم و ... اما هر بار پریود میشدم.

اواخر دیگه بیخیال شده بودم،اون ماهی که باردار شده بودم هیچ علامت خاصی نداشتم که بخواد توجهمو جلب کنه،۲روز پریودم عقب افتاد و بی بی زدم منفی بود،خیلی ناامید شده بودم واقعا.

دو روزم گذشت و بازم پریود نشدم و اینبار بی بیچکم مثبت شد.

بهتربن حس دنیا رو داشتم،از ته دلم ارزو میکنم که خیلی زود شما هم این حس رو تجربه کنید.

منم لتروزول و دوفاستون مصرف کردم چند دوره ،بعد از ۱۱ ماه باردار شدم. اوایلش خیلییی رو همه چی حساااس ...

مرسی عزیزم . منم واقعا خسته شدم از اینهمه امپول و درد و قرص 

خدا کنه این ماه خدا انتظارمون رو تموم کنه . پس امید هست تو این ۲ ۳ روز بازم تست کنم؟ 

اخه اکثرا نوشتن چند روز قبل موعدشون تست نشون داده . نمیدونم والا

شاید تخمکت دیرتر آزاد شده ،خود تشکیل جنین چن روز طول میکشه،حالا بعدش باز چن روز طول میکشه تا هورمونش وارد ادرار بشه تا بی بی چک نشون بده،اونایی که زود تخمک آزاد میکنن قبل پری هم بی بی چک نشون میده

مرسی عزیزم . منم واقعا خسته شدم از اینهمه امپول و درد و قرص  خدا کنه این ماه خدا انتظارمون رو ...

توکل بخدا انشالله که این ماه مثبته.برا هرکسی متفاوته زمان مثبت شدن بی بی چک.چون بستگی به این داره که لقاح کی انجام بشه و لزوما با روز نزدیکی یکی نیس.

منم اولش که دو روز از موعدم گذشته بودو منفی شد واقعا ناامید شدم،انتظار داشتم حداقل یه هاله بندازه،اما هیچی.اما ۴ روز بعد از موعدم کاملا پررنگ بود

کاملا درکتون میکنم.اما ناامید نشید.