2777
2789
دختر منم همینه هر دفعه با گریه می‌ره ولی اصلا خودشو خیس نمیکنه نگه میدارع ولی با اجبار میره

وای اره انگار دختر منو میگی..حتی شبا هم خشکه..اگر تو حموم ببرم خوبه ولی تو دسشویی اصلا..دخترت چند ساعت یکبار جیش میکنه؟ به نظرت اشکال نداره فعلا بزارم تو حموم کارش رو بکنه تا خوب یاد بگیره؟

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍
دختر منم همینه هر دفعه با گریه می‌ره ولی اصلا خودشو خیس نمیکنه نگه میدارع ولی با اجبار میره

چند وقته از پوشک گرفتی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر اماده باشه خوبه..من چند بار امتحان کردم تا این سری موفق شدم

میشه منم راهنمایی کنی دخترم دوسالشه چجوری از پوشک بگیرمش انگاری خیلی سخته دیروز هرکاری کردم نشد ی بار توی دستشویی ادرار کرد بعدش هی توی شلوارش اردارشو ول میکنه منم بیخیال شدم مای بیبیش کردم 

ی دختر معمولی دنبال توجه میگرده ولی ی دختر قویی دنبال هدفاش میره 

برا دستشویی کوچک یه هفته یاد گرفت هی رفت بنده خدا حتی شبا بیدار میشه میره کلان الان شش ماه گرفتم یه دفه شب فقط دستشویی کرده ولی دستشویی بزرگ هر کاری میکنم میگه نه پوشک بیارید شورت اموزشی خوبه داروخانه ها دارن توش جیش کنه پس نمیده من گرفتم ولی پسرم استفاده نکرد 

میشه منم راهنمایی کنی دخترم دوسالشه چجوری از پوشک بگیرمش انگاری خیلی سخته دیروز هرکاری کردم نشد ی با ...

دختر من روزهای اول تو شلوارش میکرد یا تا۵ ساعت نگه میداشت..ولی تقریبا از روز چهارم دیگه خودشو خیس نکرده..باید چند روز بهش فرصت بدی تا یاد بگیره

دختر من روزهای اول تو شلوارش میکرد یا تا۵ ساعت نگه میداشت..ولی تقریبا از روز چهارم دیگه خودشو خیس نک ...

تو عصابت خورد نمیشد از اینک توی شلوارش جیش میکزد من عصبی میشم انگاری وسواسم دارم ب کثیف شدن 

برا دستشویی کوچک یه هفته یاد گرفت هی رفت بنده خدا حتی شبا بیدار میشه میره کلان الان شش ماه گرفتم یه ...

شورت اموزشی داره..پاش میکنم..ولی خیسش نمیکنه.وقتی جیش داره هم میگه فقط با کلی داستان و بازی و جایزه کارش رو میکنه..تو دسشویی هم اصلا

تو عصابت خورد نمیشد از اینک توی شلوارش جیش میکزد من عصبی میشم انگاری وسواسم دارم ب کثیف شدن 

من چند بار میخواستم گریه کنم..بیشتر برا جیش نکردنش..ولی خونه رو خوشبختانه خیلی کثیف نکرد..

اول باز بزارین تند تند مثلا نیم ساعت یه بار ببرید تو جموم یا دستشویی از این توالت فرنگی پلاستیکی ها هست من چون پسر بزرگم از توالت میترسی تا پنج سال تو توالت فرنگی بچه و اینا دستشویی میکرد بگین مدل های طرح دار بگیرین که بهتره کتابش هست من اول کتابش خریدم داستانش خونم هم پسونه اش هست کتابش هم دخترونش کم گم یاد میگیرن اسم کتابش من که تاج سرم لگن دارم 

وقتایی که هم که جوصله نداشته باشه و خوابش بیاد هم که اصلا جیش نمیکنه کلافم کرده میترسم برا کلیه اش بد باشه

من چند بار میخواستم گریه کنم..بیشتر برا جیش نکردنش..ولی خونه رو خوشبختانه خیلی کثیف نکرد..

دیروز دخترم وایستاد روی سرامیک جیش کرد حالا خوب بود سرامیک بود اگ روی فرش جیش میکرد دیوونه میشدم 

اول باز بزارین تند تند مثلا نیم ساعت یه بار ببرید تو جموم یا دستشویی از این توالت فرنگی پلاستیکی ها ...

با صندلی اش انگار راحت نیست ..خیلی نمی شینه روش..کتاب و کلیپ هم کلی براش گرفتم

دیروز دخترم وایستاد روی سرامیک جیش کرد حالا خوب بود سرامیک بود اگ روی فرش جیش میکرد دیوونه میشدم&nbs ...

مهم اینه یاد بگیرن..نهایت فرش رو میشوری..میتونی فواصل جیش کردنش پوشک کنی..

با صندلی اش انگار راحت نیست ..خیلی نمی شینه روش..کتاب و کلیپ هم کلی براش گرفتم

یه صندلی خوشگل بگیر برا من رو صندلی اش عکس داره گفتم بستنی میده بعد یاد گرفت پسر بزرگم همین کارو کردم رو صندلی اش عکس شرک داره گفتم هر دفه جیش کنی بستنی میده