2789

میشه لغوم کنی

ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
لینک حذف تاپیک رو میشه یه نفر به من بده😪

https://ninisite.co/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی?postId=192717155

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
عزیزم حالا که میخوای لغو بشی، تاپیک استخدامی منو گزارش میزنی؟ فدات

نمیدونم بلدنیستم

ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،
خانومی لینک تاپیک خودمو باید از کجا بیارم؟

برو بالا بزن رو زنگوله

بعد نی نی سایت من

بعد اولین گزینه

بعد تاپیک های من

بعد برو تو اون تاپیک

بالای صفحه روی این نوشته بزن و کپی کن

بعد برو تو تاپیک نی نی یار کپی کن و تمام

خانما یه کاری کنیددیگه منتظرم برام گزارشی چیزی بزنید