سلام دوستان وقتتون بخیر یه سوالی داشتم من خیلی خجالتی ام تو جمع نمیتونم شروع کننده صحبتی باشم و وقتی حرف میزنم احساس میکنم حرفام براشون مسخره آمیزه به نظرتون چیکار کنم راه حلی داره؟
دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
اینو بدون ک هم تو مهمی هم دیگران مهمن کسی به کسی برتری نداره یا از کسی کمتر نیست پس حرفتو راحت بزن همونقد ک تو وقتتو میذاری به حرفای اونا گوش میدی اوناهم وقتشونو میذارن برای گوش دادن به حرفای تو
پدر بزرگم همیشه میگفت : نزار اونی که دوسش داری ازت فاصله بگیره و باهات حرف نزنه،حرف نزدن ادمارو از هم دور میکنه،میگفت هر وقت مامان بزرگم باهاش قهر میکرد در ظرف خیاشورو سفت میکرد که مامان بزرگم نتونه،بازش کنه و مجبور شه، باهاش حرف بزنه،همینقدر عاشق:))♥️
دقیقا منممممم . الان خالم و پسر خالم اومدن خونمون یسری وسایل آوردن .منم سلام کردم و مرسی مرسی گفتم . ...
وای پس اعتماد بنفستون کجا رفته یکم رو خودتون کار کنیددالبته اقتضای سن و تو جامعه بودن هم تاثیر داره سعی کنید با ادمهای بیشتر معاشرت کنید تو ی سری چیزا اظهار نظر کنید تا به مرور برای خودتون عادی تر بشه من بعضی وقتا اینقد حرف میزنم ک بهم میگم یکم اروم بگیر😄هرچند الان چرخ روزگار ی بلایی سرم اورده ک حوصله خودمم ندارم حیف
دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚