2821
2789
عنوان

به جوک جنسی می خندین یا استیکرش؟

2503 بازدید | 42 پست

منظورم جوک جنسیتی نیست  شوخی جنسی که همه می کنن  مثلا یه کم شوخی با این چیزا ادم یا رفقاش ممکنه بگه 

یع دختر خاله دارم با کوچک ترین اشاره به  اون جور چیزا یهو جدی میشه و قیافه میگیره ۲۷سالشه مجرده 

تو این سن به نظرم باید عادی می بود چون خیلی چیزای زشتی نیستن که والا از همون چیزایی که حتی تو سایتم ممکنه بگیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سوسوله بابا ولش کن

بدون بی تربیتی نه میشه خندید نه میشه خندوند

همه‌میکن واااای زشته

ولی باز با ذوق فراوون وارد تاپیکا و مسائل جنسی میشن

این ینی دروغ و ریا

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

دختر خالت الکی ادا.... درمیاره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بستگی داره با طرف مقابلم راحت باشم یا نه رودربایسی داشته باشم اگه  رو در باشی نداشته باشم خودم بدتر از اونی که شوخی کرده رو میکنم 

ولی اگه راحت نباشم باهاش با یه لبخند بحث رو عوض میکنم

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼

بستگی داره کی بکنه

مثلا رفیقام باشن بدترین شوخی هم بکنیم باهم از خنده جر میخوریم

ولی فامیل باشه سرمو میندازم پایین هیچی نمیگم

وا نمیدم جلو فامیل😂😂

برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘

من خوشم نمیاد 

نمیخندم. ولی اینکه چیکار میکنم بستگی داره

به نظرم اینکه خیلیا میگن دلیل نمیشه

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز