2777
2789
عنوان

کاش بطلبه منو...😔😥

124 بازدید | 11 پست

سلام دوستان،دعاکنید امسال دیگ امام رضا بطلبه منو سه سال پیش برای باراول رفتم و ازش ی چیزی خواستم ولی اون برعکسشو بهم داد واونموقع چون خیلی چیزارونمیدونستم باهاش قهرکردم وبخاطر سختیایی ک کشیدم کلا ب خدا وامام رضا پشت کردم،الان ولی فهمیدم خیروصلاحم اصلا اونی نبوده که خواسته بودم وخیلی پشیمونم ....

چندین بار تاحالا هی خواستم برم وجورنشده معلومه ک ازدستم ناراحته 

هفته دیگ همسرم برای ی ماموریت کاری میره مشهد دعاکنید قبول کنن ک منوهم ببره 

میدونم کروناس ولی شدییید نیازمندم ،خیلی حالم بده خیلی...

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله بزلبه منم دلم خیلی هوای مشهدالرضا رو کرده کاش بطلبه

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
دعا میکنم بری ولی برام اونجا خیلی خیلی دعا کن 

حتمااااااا،برای هممون دعامیکنم ❤😘😔

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
انشالله بزلبه منم دلم خیلی هوای مشهدالرضا رو کرده کاش بطلبه

ان شاءلله ک میطلبه همرو❤😥

حتمااااااا،برای هممون دعامیکنم ❤😘😔

عزیزم مرسی من خیلی داغونم دعا کن منم برات دعا میکنم مشهد بری دلت سبک شه و این دفعه خواسته شما با حکمت خدا یکی بشه و بهترین ها برات اتفاق بیفته و دلت شادشه

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .
عزیزم مرسی من خیلی داغونم دعا کن منم برات دعا میکنم مشهد بری دلت سبک شه و این دفعه خواسته شما با حکم ...

ان شاءلله ک قلب همه پرآرامش بشه ،حتما حتما دعاتون میکنم، ممنونممم❤