2777
2789

بچه ها من چندتامشکل باگوشیم دارم.

اول اینکه مثلا دارم یه چی تایپ میکنم مثلا میخوام بنویسم اصلا چجوری براش تنوین بزارم رو کیبوردش نداره.(نمیدونم متوجه شدید یانه؟)،😣😣

دوم عکس ها که حذف میشه سطل زباله نداره.براشماهم اینطوره.؟؟

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سطل زباله داره . ولی حرکات رو نداره . مثلا منم میخوام یه چیزی بنویسم . براش کسره یا فتحه اینا بذارم نداره . بعضی موقع لازمه آدم اینا رو بذاره که طرف به طور صحیح تلفظ کنه. ولی لعنتی نداره 

تنوین رو باید یه کیبورد از گوگل رگیری من سطل داره

ببین ماله من سطل زباله داره اماحتمابایدنت داشته باشم بیاد

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪
سطل زباله داره . ولی حرکات رو نداره . مثلا منم میخوام یه چیزی بنویسم . براش کسره یا فتحه اینا بذارم ...

آره دقیقا مشکل منم همینه