2777
2789
عنوان

چند روزه یه موش اومده توخونمون.

497 بازدید | 32 پست

آرامش ندارم.دیروز کل اتاق خواب ریختم بیرون آخرش ازدستم دررفت رفت توآشپزخونه.تله ۳تاگذاشتم چسب ۳تاگذاشتم باپفک پنیر گرده اصلا موشه طرفشون نمیاد.خسته شدم چیکارکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از این موش ها 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

پفک و گردو اینا رو نباید دست بزنی 

با یه وسیله ای بذارش تو تله ک بوی دستتو نگیره

بوی آدم‌بگیره میفهمن نمیان تو تله

چسب بذار دم لونه اش

اگ بچه داری حواست باشه دارو اینا میذاری ها خیلی مراقب باش 

لطفا یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرست آجی بگو منم واست صلوات بفرستم ایشالا مشکلات هممون حل شه ب واسطه دعا برای همدیگه❤

قشنگ زندگی آدمو خراب میکنن ما یکی اومده بود تو حیاط رفته بود تو تله اینقد زورش زیاد بود خودشو کوبید به در تله و الفرار😑

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....

شاید موشه این چیزایی ک گذاشتیو دوس نداره براش منو بزار😂ولی جدی ماهم ی مدت ی موش بود ک اصن طرف هیییچ کدوم ا چسب موشا نمیرف ک دیگه اخرش فهمیدیم تو اشپزخونس جلو در ملحفه و اینا گذاشتیم در نره بعد دیگ کشتیمش