2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم...😐

118 بازدید | 12 پست

دوستان من دیگه واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم

کمک😭

.

من از یه آقا پسری خوشم میومد رفتم بهشون گفتم ایشونم گفتن که حرف شما برام محترمه اما من اهل اینجور بازیا نیستم

بعد خودشون کلی سوال پرسیدن و حرف زدیم

الان هم گهگاهی بهشون پیام میدم خیلی خوب برخورد میکنن واقعا

الان به نظرتون امیدی هست؟🤔

اگر آرامش می خواهی مراقب مردم نباش ...اگر ادب می خواهی در کار کسی دخالت نکن...اگر پند زندگی می خواهی در برابر آدم های احمق سکوت کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید..

موندم ادامه بدم یا نه

اگر آرامش می خواهی مراقب مردم نباش ...اگر ادب می خواهی در کار کسی دخالت نکن...اگر پند زندگی می خواهی در برابر آدم های احمق سکوت کن...
اهل اینجور بازیا نیس پس چطور پیامک بازی میکنین

امارشو دوستم در اورد یکی از آشناهاشون میشد واقعا کاری نکرده

دوستم میگه شاید اونم خوشش اومده ولی روش نمیشه

گیج شدم

آها اهل‌‌ چجور بازیاییه پس که هرزگاهی چت می‌کنه ؟

برای همون گیج شدم

دیگه بهش پیام نده

چرا؟  

زیاد وابسته طور نباش عادی باش

کاملا عادیم ولی خیلی سردرگمم

اگه نمیخواد پس چرا اینطوری میکنه

اگه میخواد پس چرا هیچی نمیگه😐

چرا؟    

خب ابراز علاقتو کردی دیگه

پیام دادن نمیخواد

پیام بدی چی بگی حرفی نمیمونه 

اون الان از حست خبر داره اگه خودش بخوادت پا پیش میذاره

اگه نه که الکی از خودت و احساست سواستفاده میکنه پس پیام نده دیگه.

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

{ خانم هستم }

عزیزم تو دیگه بهش گفتی که بهش علاقه داری اونم فهمیده دیگه بقیشو بسپار به اون . اگه پیام داد که جوابشو میدی اگه پیام نداد تو دیگه بهش پیام نده چون واقعا لازم نیس اون دیگه میدونه بهش علاقه داری . فقط مواظب باش که ی وقت ازت سواستفاده نکنه 

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹