2777
2789
عنوان

نامزد با شوهر فرق داره

101 بازدید | 10 پست

یکبار برای همیشه در کنار هم یادمون باشه نامزد توی معنی لغوی ام یعنی برگزیده،انتخاب شده

یعنی کسی که برای ازدواج انتخاب کردیم همون مرحله آشنایی یا بعد از آشنایی...

اما وقتی دو نفر عقد میکنن از لحاظ قانون و شرع و...همسره رسمی اون خانوم هستن...مراسم عروسی ام یه جشنه برای آغاز زندگی مشترک هیچ ربطی ام ب اینکه طرف از نامزد تبدیل ب شوهر بشه نداره...هرگونه رابطه تو دوره عقد حلال و قانونی و بچه ای اگه شکل بگیره ام مشروع و قانونیه ولی این بستگی داره ب تمایل افراد یکی دوس داره یکی نه..

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکلیف کراش این وسط چی میشه دنبال واژه فارسیش هستم

کسی که بهش کشش داری حس داری ولی تو رابطه نیستین

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
والا اینا نشستن با رسم های مسخرشون بچه بدبختو سقط میکنن یا حرف در میارن

ب خاطر وجوده همه بچه هایی ک محکوم ب مرگ شدن چون پدر مادرشون زن و شوهر بودن ولی بقیه میگفتن نامزدن یه مقدار ساختار شکنی کنیم