2777
2789
عنوان

نظرشان چیه🤔

50 بازدید | 13 پست

کسی که از بچگی افسرده بوده و گوشه گیر نه قشنگی داشته نه جذابیت که کسی دوسش داشته باشع

رفته رفته افسردگیش شدید تر میشع ..ازبچگی تحقیر شده توسط همه...مشکلات روحی روانیش شدت میگیره نفس کشیدن براش سخته خودتون آدم افسرده دل رو تصور کنین بین آسمون وزمین معلق هستش اصلا تمرکز نداره وحافظش ضعیف شده زندگی براش تیره وتاره سنی هم نداره سنش پایینه...

ومشکلات جسمی کمردرد...و بدن درد عین معتادا ...

ایا بهش حق میدین ذاتش خراب بشه سنگدل وبی احساس بشع  از بدبختی بقیه خوشحال بشه حتی نزدیک ترین کسش... چون این توهم رو داره همه میخان بهش آسیب بزنن و کسی دوسش نداره با این که طرف بامحبت ومهربان هستش ولی توهم داره که همه میخان اذیتش کنن و اصلا جنبه شوخی نداره  سریع ناراحت میشه... 

آیا بازم بهش حق میدین ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حق میدم

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

آره حق میدم چون خودمم از بچگی افسردگی داشتم و یه روز خوش تو زندگیم نبوده کلی تحقیرم میکردن و وقتی فقط پنج شش سالم بود توقع داشتن چادر سرم کنم و دیدن و شنیدن رابطه های پدر و مادرمو کلی چیزای دیگه باعث شده نه اعتماد بنفس داشته باشم و نه رابطه ی خوبی با بقیه پدر مادرمو که میبینم ضربان قلبم میره رو هزار ازشون متنفرم.. کلی بهشون خوبی میکنما هروقت مریضن میبرمشون دکتر ازشون مراقبت میکنم الان دوتا از داداشام دانش آموزن هر روز صبح زود پا میشم جاشون امتحان آنلاین میدم شوهر طفلکمم آشپزی میکنه.. هیچوقتم ازم راضی نیستن ازشون بیزارم

سوال اصلی اینه آیا میشه ازش توقع داشت تو این شرایط آدم خوب و با وجدانی باشع؟؟؟

باید بری روانشناس ولی من اگه شرایط و توانشو داشتم از هزچی اذیتم می‌کرد دوری میکردم و کلا میرفتم یه شهر دیگه زندگیمو از نو شروع میکردم

آره حق میدم چون خودمم از بچگی افسردگی داشتم و یه روز خوش تو زندگیم نبوده کلی تحقیرم میکردن و وقتی فق ...

ای بابا😔ایشالا که بحق امام زمان حال دل همه خوب بشع 

ای خدا

خب  ریشش بخاطر تحقیر تو بچگی همچین توهمی داره  آیا میشه تو این شرایط ازش توقع داشت آدم خو ...

نه دیگران توقع نداشته باشند.ولی خودش می‌تونه خودشورشدبده مهربون بودن که سخت نیست من خودم کم تحقیرنشدم خیلی هم دلم شکسته ولی سعی میکنم کسی روتحقیرنکنم چون دردشوکشیدم می‌دونم خداجبران می‌کنه شایداینجاولی حتما اون دنیا.میگن بنده به خدا میگه چراتودنیا بهم کم مصیبت دادی ایکاش تکه تکه ام میکردی چون ثواباشومیبینه