2777
2789
عنوان

فضول خانمها

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 70 پست
باور کن دلم میخواد  اما من خاک برسر به زبونم نمیاد یکم ملیح تر وبلکه باشوخی بهتر نیست؟

نه گاهی باید با بعصیها جدی و با متانت صحبت کرد یاد بگیرن دخالت نکنن...

وضع شما رو درک میکنم چون منم دیر بچه اوردم بنا به دلایلی بعد فکرش و کنید جلوی برادرشوهرای مجردم یا وسط جمعی که مرد بود به من میگفتن چرااا بچه نمیارید😒

وااای من از خجالت می مردم

هیچی،با یه حالت متعجب بپرس چه طور مگه؟ هر جوابی دادن با یه حالت متفکر سرتو تکون بده بگو آهان، بعدم ج ...

آخه اونقدر جدی....اگه شوخی شوخی بهشون بندازم بهتر نیست.....

کاش روم میشد یه جمله بگم

شماکه بچه آوردید چه گلی به سرتون زدن که به سر من بزنن؟؟

خوبه به نظرت؟

یکم ملیح تر وقشنگ تر بود میگفتم

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی بهت گفت بچه بیار بگو باشه امشب اقدام میکنیم

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
آخه بعضی ها میرن تو فاز نصیحت که دیر میشه و... میخوام یه جواب دندون شکن تر بگم

خب اینجور موقع ها ب اطراف نگاه کن ببینن حرفاشون برات بی اهمیته خودشون متوجه میشن نباید حرف بزنن

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
بگو شرایطشو نداریم

آره ولی این جماعت بیشتر فضول میشن

میگه وا؟چرا مگه؟

ظاهر زندگیم رو هیچکس نمیتونه از رو ظاهر به پوکی اون پی ببره 

همه فکر میکنند همه چی گل وبلبل

آخه اونقدر جدی....اگه شوخی شوخی بهشون بندازم بهتر نیست..... کاش روم میشد یه جمله بگم شماکه بچه آور ...

نه اونطوری حس میکنن حسودی میکنید....

بگید حالا من و همسرم که مادرامون دنیا اوردنمون چه گلی به سرشون زدیم که حالا هول باشیم برای بچه اوردن

تو هم بخند بگو تصمیم گرفتیم خبرتون میکنیم 😉

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
خب اینجور موقع ها ب اطراف نگاه کن ببینن حرفاشون برات بی اهمیته خودشون متوجه میشن نباید حرف بزنن

والا خوبه

اما نمیدونم

کاش چندتاجواب شوخی هم می‌دادی 

آره اما بعد چهار پنج سال خودشون میگیره  میخوام پشت بند حرفم دیگه حرف نزنن

من میگفتم هر وقت خدا لایقم بدونه و صلاحم باشه

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
آخه اونقدر جدی....اگه شوخی شوخی بهشون بندازم بهتر نیست..... کاش روم میشد یه جمله بگم شماکه بچه آور ...

بنظرم توجیه کردن نشون دهنده ضعفه، اگه پرسیدن بگو انشاءالله به وقتش.

من خودم به شخصه به هیچ کس توضیح نمیدم،چون هرسری توضیح بدی دوباره این چرخه ادامه پیدا میکنه

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀
والا خوبه اما نمیدونم کاش چندتاجواب شوخی هم می‌دادی 

من واقعیتش رکم اگه بگم شما نمیگی😅😅😅😅

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
چرا فک میکنی باید ج بدی یه نگاه خیره حاکی از سرزنش کنی کافیه نه بی ادبی کردی که بخوان دس بگیرن حد ...

آره اما وسط جمع نمیشه 

یه نفر دونفر چرا اما توجمع یکم بی ادبیه

توحالت شوخی بندازم بهتر نیست؟