2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش مارک فرش خواهرم یادم بود بگم که حواست باشه اصلا از اون‌نخری 

۶ ماه پیش دوتا فرش رو خرید ۱۸ میلیون حالا با کلی تخفیف ، اما بعد مدت کوتاهی روشون خط های سفید افتاد زنگ زد گفت ، اومدن اونها رو بردن یه جفت دیگه اوردن ، ماه گذشته مجددا این فرشها هم همونطور شدن و خط های سفید افتاد روش ، انگار با گچ سفید روی فرش رو خط بکشی ، خلاصه گفت اومدن فرشها رو بردن با ۲ میلیون ضرر

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
این جنسش خوبه اسم طرحش چیه ؟

نمی دونم منم تو اینستا دیدم 

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
کاش مارک فرش خواهرم یادم بود بگم که حواست باشه اصلا از اون‌نخری  ۶ ماه پیش دوتا فرش رو خرید ...

عزیزم مرسی که پاسخ دادی من فک میکنم اگه از محله خودم بخرم مطمئن تره 

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
عزیزم مرسی که پاسخ دادی من فک میکنم اگه از محله خودم بخرم مطمئن تره 

خواهش میکنم

دقیقا ، از اشنا بخر که سرت کلاه نره ، خواهرم از بازار خریده بود ، البته منم از بازار خریدم و تقریبا همزمان فرشهامون رو خریدیم ، فرش من خوب و ارزون درومد اما برای اون هم گرون هم نامرغوب

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
گفت کاشانه بقیشونمیدونم عکسشوتاتپیک قبلیم گذاشتم خواستی ببین نمیدونم ۱۰۰۰وچند شانه بود انگاری

مرسی عزیزم خیر ببینی انشالله به خوشی استفاده کنی 

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین