2777
2789
عنوان

به نظرتان با این یاکریم چیکار کنم!!

150 بازدید | 26 پست

دو روز نرفتم تو بالکن یاکریم اومده پشت فن کولر گازی تخم لونه کرده و تخم گذاشته به نظرتان چیکار کنم!!! گند میزنه به بالکنم چیکار کنم به نظرتون؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست نزنیا گناه دارن ، یاکریم ما از عید اومده بالای کولر تخم گذاشته ، بعد اون بزرگ شد بعد من رفتم دونه بریزم پر کشید رف دیگ نیومد دوهفته میشه ک باز یاکریم اومده تخم گذاشتههه ،   من ک همیشها اضافی برنج اینارو میریزم براشون میان میخورن کلی گنجشکو یاکریم میریزم ت بالکن 😂😂😂

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نمیدونی چ برکتی با خودش میاره تو زندگیت  کاریش نداشته باش لطفا

برکتش چیا هس ، ما از عید سرپناه گاه داریم براشون 😄😄

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
چی بگم والا آخه کثافت کاری می کنه تازه اگه کولر و روشن کنیم از صدای فروش زحره ترک میشه

اولش اونطوری بزنی فرار میکنن ولی بعد عادت میکنن