2777
2789
عنوان

دیگه کلا بریدممم 😔

278 بازدید | 10 پست

امروز با خواستگاری که رفیق صمیمی عشقم بود حرف زدم گفتم چرا واقعا تو می‌دونی من چقدر دوستش داشتم  می‌دونی حتی دستش به من خورده پا به پامون همه جا بودی چرا احساس کردی من باید زنت بشم 

بهم گفت چون تو یادگار داداشمی تو تنها کسی که خیلی براش ارزش داشت دلم میخواد تو خونه خودم باشی 

آخه من چجوری اینا به پدر مادرم بفهمونم دیگه طاقت ندارمممم تو زندگیم شکست بخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این می گیرتت بعد خیانت و میگه که من اول بهت گفتم عاشق نیستم فقط برای حفظ ناموس اینکارو کردم که کسی دستت نزنه بری زن گرگ شی بهتره 

سلام خوبید کلاب هواس دعوت رایگان میخوای برو تاپیک یک تا شیش ام رو ببین °° مشاوره خرید گوشی تبلت لب تاب کامبیوتر و حل بعضی مشکلات این دستگاه ها هم میدم در اینجاه مطرح کنید °°مشکل معتادی به نی نی سایت دارید بین تاپیک های ده تا چهلم دوتا تاپیک زدم روش اش رو گفتم آسمشون راه حل معتادی ارررره و راه حل معتادی ارررره قسمت دوم هست این دوتارو ببینید کامل آموزش دادم °°معمولا خودم میرم بیست روز بعد بر می گردم یا ده روز بعد معمولا هر بیست روز یکبار میام سر می زنم معمولا اطلاع میدم که کی از نی نی سایت میرم کی دوباره بر می گردم °°° دوستی ندین لطفا کاری دارید سوالی یا مشاوره ای میخواید تو تاپیک ها بپرسید مگر اینکه خیلی خاص باشه اونم در تاپیک های قدیمی ام بگید چرا دوستی دارید می دید اون موقع اگر با اهمیت بود خصوصی حرف زدن قبول می کنم 

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 

رُمانه؟یا فیلم ترکی؟😒😒😒

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩