ssss_hhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 229 عنوان مازنی زبونا بیاین 89 بازدید | 15 پست یه مازنی زبون بیاد خصوصی چن تاکلمع به زبون مازنی بپرسم خیلی دوس دارم مازنی یادبگیرم یکم بلدم الان میخوام یه چن تاکلمه بپرسم 1400/03/07 | 18:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_ك_جان_فرسود_ازش عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 20819 سیلام خارسی دده مرزهای زبان مازنی رو جا به کردی😅سیلام؟ سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
سامیارمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5258 جان جان مازندران مازندران.. ._. استادمونمیگفت:ماشینوکهطراحیمیکنن یهآینهکوچیکمیزارنواسهنگاهکردنبهعقب یهشیشهبزرگمیزارنواسهدیدنجلو همونقدر محدودبهگذشتهنگاهکنید نگاهتونبهجلوباشه!"میفهمینکِهچیمیگم.. #زندگیذرهکاهیست کهکوهشکردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
سامیارمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5258 مازنی هستی 😍 اره عزیزم😀 ._. استادمونمیگفت:ماشینوکهطراحیمیکنن یهآینهکوچیکمیزارنواسهنگاهکردنبهعقب یهشیشهبزرگمیزارنواسهدیدنجلو همونقدر محدودبهگذشتهنگاهکنید نگاهتونبهجلوباشه!"میفهمینکِهچیمیگم.. #زندگیذرهکاهیست کهکوهشکردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
سامیارمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5258 چ خوب 😍 فدات بشم.حالا سوالت چی بود؟ ._. استادمونمیگفت:ماشینوکهطراحیمیکنن یهآینهکوچیکمیزارنواسهنگاهکردنبهعقب یهشیشهبزرگمیزارنواسهدیدنجلو همونقدر محدودبهگذشتهنگاهکنید نگاهتونبهجلوباشه!"میفهمینکِهچیمیگم.. #زندگیذرهکاهیست کهکوهشکردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^