2777
2789
عنوان

از حاضر جوابی هاتون بگین

1175 بازدید | 77 پست

کجا بوده که خیلی خوب یا اصلا غیر مستقیم جواب یک نفرو دادین بعد خودتون خیلی حال کردین از جواب خوبو دندون شکنتون من خودم یک مورد میگم که برای فامیلامون اتفاق افتاده بود یک بار یکی از فامیلامون داشت میگفت ما میخوایم منت بزاریم سرتون تشریف بیاریم خونتون مهمونی جلوی همه داخل یک گروهی هی تکرار می‌کرد البته از قبل برنامه ریزی شده بود ولی هی اینجوری میگفت ما میخوایم لطف کنیم بیایم خونتون مهمونی منت بزاریم سرتون بعد شخصی که اینارو بهش میگفت اومد گفت تشریف بیارید خوش حال میشیم اما منت نزارین چون منت گذاشتن اصلا کار خوبی نیست 

همینقدر گفت طرف دیگه نیومد اون شب مهمونی اینقدر خجالت کشید اینقدر شرمنده شد از حرفی که زده بود  که نگو خیلی پشیمون شد 

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

😐یکی از رو دستم تقلب کرد

منم گفتم اوه چه قشنگ همه چی رو مثل هم مینویسیم چه قدر مثل هم فکر میکنیم به روی خودش هم نیاورد اه این قدر بدم میاد یکی از رو یکی تقلب کنه😑😑😑

Just a little girl 🗿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاظر جوابی خاصی ندیدم تو متنت😁

خب منظورم یک چیزی مثل همین بود اصلا جواب خاصی نداد ولی یک جوری بود که باعث شد طرف دیگه بی احترامی نکنه 

شوهر خواهرم یکم وسط پاهاش پرانتزیه خیلی خیلی کم،،،،بعد من توی مسابقه اینستا ۱۰۰ هزارتومن برنده شده بودم اینم گیر داده بود به همین ۱۰۰ تومن،،،،یهو گفت ۱۰۰ تومنو میخوای چیکار کنی؟؟؟؟ گفتم میخوام برای تو پا بند بخرم پاهات صاف بشه،،،،، هم خودش هم شوهرم هم داداشم از خنده داشتن زمینو گاز میزدن 

😐یکی از رو دستم تقلب کرد منم گفتم اوه چه قشنگ همه چی رو مثل هم مینویسیم چه قدر مثل هم فکر میکنیم ب ...

الان تو این کرونا مگه تقلب نمیکنین 😂

خودم نه درس میخونم چون می ترسم عادت کنم بعد یهو حضوری شد نتونم درس بخونم

آفرین خیلی سخته من تو امتحانای حضوری تقلب نمیکردم ولی الان خیلی سخته که تقلب نکنم 

تو دانشگاه ی اکیپ پسر بودن خیلی خـــــــــز و خیل .فاز شاخ بودنم داشتن.سردسته اوناهم یکی که تعریف نکنم بهتره.ما بهش میگفتیم اِوا خواهر...یه بار استاد نیومد .من بلند شدم پاکت بندازم سطل گفت برو ببین استاد کی میاد.گفتم چی.گفت برو ببین استاد کی میاد..گفتم میشه بلند بشی.بلند شد.گفتم میشه یکم راه بری ببینم.طرف یه نگاه به رفیقا کرد و اومد سمتم و یه لبخند...منم با لبخند گفتم خدا راشکر چلاغ نیستی.تا اینجا اومدی بقیشم برو ببین استاد اومده یا نه.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

یه بار تو ایستگاه منتظر اتوبوس بودم یه ماشین اومد جلو پام وایساد دوتا پسر بود راننده هی میگفت بیا برسونمت ول کن نبو داشت چرت میگفت گوشیمو گرفتم دستم گفت میخوای زنگ بزنی به پلیس گفتم نه میخوام زنگ بزنم آشغالی بیاد جمت کنه

تو دانشگاه ی اکیپ پسر بودن خیلی خـــــــــز و خیل .فاز شاخ بودنم داشتن.سردسته اوناهم یکی که تعریف نک ...

وای خیلی این خوب بود🤣🤣بیچاره