2777
2789
عنوان

دلم ماکارونی با مرغ خواست🤤

493 بازدید | 26 پست

من عاااشق ماکارونیم از بچگی  حالا با هر طعم و شکلی

ولی بچه که بودم وقتی میرفتم خونه مامانبزرگم ماکارونی میزاشت با مرغ ریش ریش شده و فلفل دلمه و نخود فرنگی و ماکارونی ساده بدون شکل  به قدری خوشمزه و دلچسب بود که مزش هیچوقت از زیر زبونم نمیره

حالا یهو هوس کردم دلم خواست 😍 🤤 میخام بزارم خداکنه مث اونموقع ها بشه

یادش بخیر تا جون داشتم تو کوچه دوچرخه سواری میکردم وقتی که میومدم خسته و گشنه غذاهای خوشمزشو میخوردم بعدم زیز پنکه تو بغلش زیر چادر نازک چرت میزدم تو اون خونه قدیمی یادش بخیر واقعا

اصلا حاضرم همه چیزمو بدم برگردم به اون حال و هوای بچگی

قبول دارید دست پخت مادربزرگ ها یچیز دیگس؟🤗

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  

دقیقا

بی بی ها همیشه غذاهاشون خوشمزه س🥺❤

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نون_بربری_کنجدی  

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  

اوهوم😍😊

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بنظرم درست نکن

چون هیچوقت اون مزه بچگیاتو نمیده

فقط طعم اونموقعا از دهنت محو میشه

من هنوز عطر چای شیرینایی ک بچگیام خونه مامان بزرگم‌میخوردم یادمه 😭😭😭

(    )
آخ ما ناهار ماکارونی داریم نمیتونم صبر کنم دیگه 😅❤️

یه بشقابم بمن بده همساده  

خدا رحمت کنه همه مادرپدر بزرگا رو

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

امروز ماکرونی داریم😍💓

جووونم  

عاشقان ماکارونی همه به صف شین به همه میرسه😍

🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝