2789
عنوان

همسرم و خانوادش نمیذارن گواهینامه رانندگی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 51 پست
اتفاقا چندبار همینو بهش گفتم گوش نمیده خانوادش میگن ماشین رو میزنی درو دیوار خراب میشه

بگو شما هم میری خیابون ممکنه ماشین زیر بگیرتت

پس نرو بیرون

شدنیه؟

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان شوخی میکنی؟؟ 

سر این اختلاف خانوادگی شدیم حتی، من خودم فوق لیسانس دارم چند تا مقاله چاپ کردم کلی برا پیشرفتم تلاش کردم، انگاری به کسی بگی زن حق نداره درس بخونه 

سر این اختلاف خانوادگی شدیم حتی، من خودم فوق لیسانس دارم چند تا مقاله چاپ کردم کلی برا پیشرفتم تلاش ...

من هیچ من نگاه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
من ک شوهرم بشددددددت غیرتیه با این موضوع مشکلی نداره همه جا هم تعریف دست فرمونمو میکنه شوهرت فکنم خی ...

بهش میگم دهه پنجاه هم شاید همه این تفکر رو نداشتن که تو گرفتارش شدی

ربطش به خانواده همسرتون رو متوجه نمیشم. سعی کنید همسرتون رو راضی کنید. اگه مشکلی بابت هزینه ندارید، بعد گرفتن گواهی نامه هم جلسات تکمیلی واسه رانندگی توی ترافیک و سربالایی ها بردارید تا بیشتر دستتون بیاد. بعدش میمونه مسئله ماشین که اگه بتونید تنها رانندگی کنید عالی میشه. وجود مردها گاهی بد نیست، ولی معمولا خیلی ایراد میگیرن.

فقط اصولی رو که میگن حتما رعایت کنید و خیلی با احتیاط برونید. همه لزوما اولش تصادف نمیکنن.

سعی کنید تصمیمتون رو عملی کنید. 💪

لطفا با دلای پاکتون برای آرامش و سلامتی خانوادم دعا کنید. 

خیلی ناراحت شدم سر این قضیه نمیدونم چیکار کنم ولی شنبه میخوام برم ثبت نام 

اره برو

الان دوران این فکرا گذشته

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
به فرض که گواهینامه گرفتی ماشین دستت نمی‌ده من حتی ماشین هم خریدم نمی‌ذاره رانندگی کنم الان دو ساله ...

جالب اینجاست که ما دوتا ماشین داریم و یکیش هم من حق ندارم استفاده کنم، چند بار خواستم زیاد برم خونه مامانم گفته به داداشت و بابات بگو ببره بیاره

عزیزم من کامنتتون رو خوندم که نوشتین فوق لیسانس دارید و مقاله چاپ کردین واقعا تعجب میکنم از شخصی مثل شما که تن به این تبعیض میدین...

از اول ازدواج یعنی میدونستین اینطور هست ؟ شما شاغل هستین ؟

ربطش به خانواده همسرتون رو متوجه نمیشم. سعی کنید همسرتون رو راضی کنید. اگه مشکلی بابت هزینه ندا ...

نه پولشو خودم میدم، یکساله ازدواج کردم حس میکنم الان جلوی زورگوییش ایستادگی نکنم بعدا بیچاره میشم

عزیزم من کامنتتون رو خوندم که نوشتین فوق لیسانس دارید و مقاله چاپ کردین واقعا تعجب میکنم از شخصی مثل ...

نه اینطور نمیدونستم که میگن، قراره چند ماه بعد تامین اجتماعی شاغل بشم اگه مصاحبه قبول شم.

همش میشنن جلو من میگن فلان کس ماشینشو زد داغون کرد ما دوتا ماشین داریم که یکیش دست خانوادش هست حس میکنم برا اینکه من ماشین رو ازشون نگیرم اینطور میکنن چند بار بهش گفتم من پیاده میمونم ماشینو بیار من جایی رفتم منو ببر ولی نبرده