2777
2789
عنوان

۵ شبه نخوابیدم کمکم کنین

342 بازدید | 22 پست

سلام من ۲۱سالمه مجردم داروی خاصی مصرف نمیکنم دو ماه یکبار چند روز مشکل بی خوابی دارم به این صورت ک ساعتای۱۱و اونورا چشام از فرط خستگی بیدار نمی‌مونن اما همین که سرمو میزارم رو بالش میخام بخابم کامل هوشیار هوشیارم همه چیو میفهمم و خواب ندارم تاا روشنایی هوا همینجورم یه دوساعت صبح زود فقط میخابم اونم بعضی روزا 😣 حتی میخوام بعد از ظهر خواب جبرانی رو برم اونم باز همین طورم، خسته شدم دیگ حس میکنم مریض شدم تمام بدنم دیگ داره درد میگیره چشمام سرم ،خواب ندارم و این خیلییی اذیتم می‌کنه میدونم برم دکتر یه سری قرص اعصاب برام مینویسه، سه سری راه هارو رفتم گل گاوزبون خوردم گلاب خوردم ،ولی فایده نداشته، من دو ماه پیش یازده شب نخابیدم که با زعفرون خابم اوکی شد اونم عادت ماهیانمو به هم ریخت😔 کمکم کنید دارم دیوونه میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش خواب میخای شوهرم فقط سرشو میزاره زمین نمیدونه کجا میره و میاد من همیشه خوابم سبک و کمه به حالش غبطه میخورم. عزیزم شاید بخاطر این باشه یه چیز بدنت کمه یه نوع ویتامین مثلا

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

والا خنده نداره یکی رو می‌شناختم2سال بود که اصلا مثل این خانوم بودن بعد رفته بود پیش دعا نویس براش رقیه  شریعه و چن تا چیز دیگه رو بازوش نوشت الان مثل آدم عادی زندگی میکنه و می‌خوابه 

من ۱۱ماهه تهوع دارم تمام آزمایشات و آندوسکپیم کردم سالم بودم میکروب معده داشتم دوماه آنتی بیوتیک خوردم خوب میشم دوباره تهوع و فکرو خیال و ترس ولم نمیکنه دکتر گقت از اعصابته قرص داده دوهفتس میخورم خوب شدم باز تهوع و بی حوصلگی و استرس ولم نمیکنه خسته شدم دیگه اصلا به چیزیم فکر نمیکنم ناخوداگاه اینجوری میشم کسس اینطور بوده کمکم کنید تهوع و ترس ولم نمیکنه  و اینکه استرس که میپیچه تو شکمم غیر ارادی و دست خودم نیست اصلا کسی اینطوری هست انواع داروهارم خوردم از زندگی سیر شدم

والا خنده نداره یکی رو می‌شناختم2سال بود که اصلا مثل این خانوم بودن بعد رفته بود پیش دعا نویس براش ر ...

اتفاقا من به اصرار مامانم ماه پیش ک اینجوری شدم رفتم ولی فایده نداشت یه مدت کوتاهی خوب بودم بعدش نه 😅