2777
2789
عنوان

گی میاد درددل کنیم

139 بازدید | 20 پست

بچها خیلی گرفتم خیای دلتنگم شوهرم کارایی رو سرم در اورد عجیب الخلقه وسایل چهازم برده خونه باباش بعدم ب خودش نمیگیره خیلی دلم پره بااشک مینویسم خیلی بچه ننس خستم از سکوت خستم از حرفاش که همش منشا حرفاش از مادرشه

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ازدواج نکردم ولی اونهایی ک کردن مثلا مامانم میگن اول زندگی اینطوره ولی بعدش قلقش میاد دستت اصلا شاید بتونی اشتباهات شوهرتو منطقی بهش بگی و باعث بشه تغیر کنه  

من خودم ازدواج نکردم ولی اونهایی ک کردن مثلا مامانم میگن اول زندگی اینطوره ولی بعدش قلقش میاد دستت ا ...

اشتباهشو نمیپذیره خودشو میزنه ب اون راه

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
۱برو مشاوره  ۲برو بترسونش  ۳باهاش حرف بزن  ۴تهدیدش کن  یکی از این راه ها جوا ...

مردی ک بد قلق باشه هیچکدومش جواب نمیده بدتر سرلج‌میفته 

❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩‍❤️‍💋‍👨❤️