2777
2789
عنوان

ایفون میخام میگن نه

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم محترم جنبه ی کلی رو عرض میکنم تصمیم با شما

من خودم مدت ۷ سال هست که ایفون دارم و گزینه ی اضلی خودم هست اما باید جند مورد رو درمورد ایفون se 2020بگم:

اول اینکه این گوشی در بازه ی قیمتی خودش بدترین طراحی رو داره طراحیش به ایفون های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ برمیگرده که بسیار قذیمی هست.همچنین از نظر دوربین در روزگاری که همه یوشیا بالای دو دوربین دارن این گوشی تک دوربینه هست البته لنز اصلیش به دلیل پردازنده ی قوی خوبه و بدک نیست پورتریت هم میتونه بگیره.

مورد بعدی باطری این گوشی اصلا خوب نیست ۱۸۰۰ که باید در روز ۲ الی ۳ بار بره شارژ.

اگه برای اولین باز میخواید گوشی ایفون رو بخرید بایستی بگم اگه برای استفاده ی واقعی میخرید این گوشی تنها پردازنده ی خوبی داره که اون هم به دلیل کوچکی صفحه نمایش نمیتونین مثلا روش بازی یا کار خاصی انجام بدید باطریشم خوب نیست طراحیش هم خوب نیست…پس برای کسی که تجربه ی ios رث ندارید اصلا مناسب نیست.اگه برای پز و این داستانا میخرید باید بگم که اصلا ممکنه گوشیتون رث با ایفون ۸ یا ۷ اشتباه بگیرن و فایده ای براتون نداره😂خلاصه اگه دنبال ایفون خوب و بصرفه هستید که گوشی خوبی باشه و ۵ سال تصمینی بمونه و کوچیک پسنپ باشید تنها ایفون حوب ۱۲ مینی از ۲۵ هست که…به بودجت نمیخوره پیشنهاد من هم برات اس ۲۰ اف ای هست اگه گوشی لازمی تو این بازه ی قیمتی محشره گوشی سبک سایز خوب چیپست پرچم دار دوربین و باطریشم خوبه.اما من به عنوان کاربر ios ایفون رو ترجیح میدم اگه هم میدونی پولت رو میتونی جمع کنی برای طرفای ۴ یا ۵ ماه دیگه سری جدید ایفونا میاد با وضعیت وین دلار بیاد پایین میتونی بخریش خانمی ولی پز با ایفون اس ای ۲۰۲۰ نمیتونی بدی عشقم😂