2777
2789

بیاین  خاطرات اشک های الکی یا خودکشی های ساختگی مون یا غش های الکیمون بگیم  بخندیم نگین نداریم ک باورم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم نمیگم نداشتم ولی یادم نیست چون هرروز فیلم راه میندازم یکیشم چند روز پیش بود حالم بد بود تو ماشین خوب خوب شدم ولی باز الکی گریه میکردم  تازه داداشمم میزدم مثلا حالم خیلی بده

اول ابتدایی بودم میخاستیم بریم اردو.رضایت نامه یکی از دخترارو امضا نکرده بودن منم ازونجایی ک دل رحمم گفتم بده من امضاش کنم😑حتی حروف الفبارو هم کامل بلد نبودم اسم باباش هم ابلفض بود ک من هنوزم نمیتونم درست بنویسم 😅ناظم اومد رضایت نامه هارو جمع کنه من خودمو زده بودم به خواب از ترس اینک لو نرم😐😐😐

اَندر دل من درون و بیرون همه اوست..❤

یبار به همه دوستام تو مدرسه گفتم سرطان خون دارم انگار عقده توجه داشتم  دیگ هیچکس صداش روم نبرد حتی بالا تا  سال بعد دختر عموم اومد کلاسمون همه فهمیدن. زر زدم  

اینو از یکی شنیدم....

اوایل ازدواجم با شوهرم دعوام شد بعد شوهرم رفت جلو تلوزیون رو مبل دراز کشید منم رفت تو آشپزخونه ی بسته ژلوفنو با سروصدا خالی کردم تو سطل ی لیوان اب خوردم و اومدم پیش شوهرم نشستم بسته خالی ژلوفنو انداختم پیشش گفتم بیا اصلا هم حق نداری ب ۱۱۵ زنگ بزنی بزار بمیرم راحت بشم گفت زور نزن از ت  ایینه بوفه دیدم ک همه رو تو سطل خالی کردی :///////

یه روز تو دانشگاه ۳۰ دقیقه تاخیری داشتم برا کلاسم،، میونم با استادمون خیلی خوب بود،، در رو بسته بود،، در رو زدم، وقتی بازش کردم ، گفتم : سلام استاد، میشه بیام داخل ؟

گفت : به به،، سلاااااام گل پسر، چرا نمیشه؟! اصلا تو بیا داخل من برم بیروووون😂... حرفاشم همین طور کشیده می گفت...هیچی دیگه،، اومد داخل ، اینم واقعا رف بیرون،، یه رب بعد اومد ( نفهمیدم کجا رفت،، منم فک میکردم مثلا عمداً این کا رو کرده که بگه رو حرفش هس،، بعدا دیدم یه کاری داشته، بخاطر اون رفته)

خنده دار نبود... ولی خواستم بگم دیکه😐

سلام؛ کاربر آقا هستم. هدف از عضویت بنده در این سایت : آشنایی با روحیات بانوان گرامی سرزمینم ایران .