2777
2789
عنوان

یه پشه توگوشم رفته😥😥

105 بازدید | 8 پست

به همون سمت درازکشیدم الان نیمساعته.صدانمیده ولی یه قلقلک خییییلی ریز حس میکنم.بیرونم نیومده.میترسم😭😭😭

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝

برو دکتر🙄🤦‍♀️

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی😂😂😂😂

😐😐😐😐😐گوشتو بشور

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 

قدیما وقتی حشره میرفت تو گوش، شیر زن شیرده رو چند قطره میریختن تو گوش حشره میومد بیرون

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
وایی😂😂😂😂 😐😐😐😐😐گوشتو بشور

واقعاکع خنده داره؟میترسممم.الن هیچ مشکلی ندارم ولی میترسم به سمت مخالف بخوابم.بدنم سر شده دیگ🤦‍♀️

قدیما وقتی حشره میرفت تو گوش، شیر زن شیرده رو چند قطره میریختن تو گوش حشره میومد بیرون

شانس روغن زیتونم ندارم...

واقعاکع خنده داره؟میترسممم.الن هیچ مشکلی ندارم ولی میترسم به سمت مخالف بخوابم.بدنم سر شده دیگ🤦‍♀️

پشه اصلا نمیتونه بره تو گوش چون یه ماده ای هست تو گوش که نمیزاره حشره ای بره توش 

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 
پشه اصلا نمیتونه بره تو گوش چون یه ماده ای هست تو گوش که نمیزاره حشره ای بره توش 

اون ماده ازبین میبرتش ولی تایه حدی میتونه بره داخل.آخه نصف شبی مرض داره آدم بیاددروغ بگه؟