2777
2789

روز به روز دارم بدتر میشم قبل از عروسی آنقدر آروم بودم و ساکت انگار موش مرده حالا عصبی،روحم انگار داغونه، حقیقتا کنار خانواده شوهرم اینجور شدم،یعنی اینجورم کردن،،به نظرشون من بهترین عروسشون بودم هنوزم میگن ولی من از درون داغونم همیشه سکوت کردم جلوشون ولی حالا دیگه طاقتشون رو ندارم همیشه عصبانیتم رو خانواده خودم و بچه هام و شوهرم خالی کردم،، در حالی که کسايی که روحم رو خرد کردن جلوشون میخندم، ولی داغون منیم و بچه هام و شوهرم

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

مدیتیشن کن توی خلوت خودت گریه کن خالی شی سر بچه های بدبختت خالی نکنی سریال طنز ببین روحیتو شاد نگه دار الویت بزار خانواده خودت بعد الویتا اخر حرف مردم حتی خانواده شوهرت جنجالای بیرونو توی خونت نیار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کند قوم الظالمین راا

قوم الظالمین=خانواده شوهر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

مدیتیشن کن توی خلوت خودت گریه کن خالی شی سر بچه های بدبختت خالی نکنی سریال طنز ببین روحیتو شاد نگه د ...

عزیز دلم همین عصر داشتم با خودم میگفتم من این همه درس خوندم همیشه جز بهترینا بودم،حالا کلی کتاب روانشناسی و موفقیت میخونم با خودم گفتم چرا رو من تاثیر نداره،،ولی باز با خودم گفتم شاید اگه این چیزا نبود حالا روانی شده بودم، 

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
خدا لعنت کند قوم الظالمین راا قوم الظالمین=خانواده شوهر

چه جالب تیکه کلامه منه

جلوشان وایسا ی چی و بهت بگم من نه سنم اونقدر بالای و نه ازدواج کردم ک بتونم راهنماییتون کنم ولی مامان من 20سال پیش شرایط یکی مث تورو داشت بیا تاپیکامو بخون مامانم از حرص و جوش الان مریضه منم دختریم ک مامانم مث تو عصبانیتشو سرم خالی میکرد ی دختر پشت کنکوری با مرضی ب اسم رویاپردازی نابهنجار و داغون و عقده ای نکن این کارو با بچه هات ، تازه باز اگ شوهرت خوبه برو خداتو شکر کن من از بچگی شاهد کتک خوردنی مامانم بودم مشکل مالی چون ندارم ب هرکی درد و مرضمو میگم میگ برو بابا خوشی زده زیر دلت یا چ میدونم شکمت سیره و فلان ،

جلوشان وایسا ی چی و بهت بگم من نه سنم اونقدر بالای و نه ازدواج کردم ک بتونم راهنماییتون کنم ولی ماما ...

آخ عزیزم راست میگی بعضی وقتا میگم بچه ام و شوهرم چه گناهی کردن، ولی دست خودم نیست انگار،فقط امیدم به رفتن تا از این محیط دور شم 

عزیز دلم همین عصر داشتم با خودم میگفتم من این همه درس خوندم همیشه جز بهترینا بودم،حالا کلی کتاب روان ...

چون ایمان نداری بهشون چون یوقتایی ادم باید خالی شه باید از تمام فشار ها خالی شه انقدر فشار روشه و اینا روی هم تلنبار شده حوصله هیچیو نداره و خودش شاکی میشه از حالش و نادرست خالی میکنه اون فشارارو منم شده یسری مشاوره ها دادم خودم باز رفتم مشاوره گرفتم و ولی وقتی خودمو با گریه با مدیتیشن با اروم کردن ذهنم خالی کردم واقعا بهتر شدم واقعا اروم تر شده بودم و بهتر میتونستم فکر کنم 

چون ایمان نداری بهشون چون یوقتایی ادم باید خالی شه باید از تمام فشار ها خالی شه انقدر فشار روشه و ای ...

ممنونم عریزم😘

آخ عزیزم راست میگی بعضی وقتا میگم بچه ام و شوهرم چه گناهی کردن، ولی دست خودم نیست انگار،فقط امیدم به ...

ینی مهاجرت کنی ی شهر یا کشور دیگ؟اینم ایده خوبیه خلاصه این ک ب خودت خیلی کمک کن حال دلت خوب شه امیدوارم از این ب بعد همه چی عالی برات پیش بره

ینی مهاجرت کنی ی شهر یا کشور دیگ؟اینم ایده خوبیه خلاصه این ک ب خودت خیلی کمک کن حال دلت خوب شه امیدو ...

ممنونم عزیزم آره بریم یه شهر دیگه