2777
2789

جوابتو دادن منم لایک کن 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موی زائد دور سینه و زیر گردن برای منه من با رازیانه خودم رو درمان کردم و روزی ی لیوان دم کرده رازیانه میخورم اما نمیدونم روی شما جواب میده با نه ولی رازیانه کلن برای هورمون زنانگی خوبع

من حدود دوساله فهمیدم این مشکلو دارم اولش چون چند ماه پریود نشدم رفتم پیش دکتر بعد ازمایش و سونو و فهمیدم دلیلش اینه . حالا پریودامو منظم کردم با دارو ولی الان چند وقته که موهام وححححشتناک کم پشت شده . دیگه دوست ندارم جلو اینه برم و دست تو موهام بکشم . اونم منی که موهامو نمیتونستم شونه بزنم عنقدر که زیاد بود...

ببین از علائم مهمی که خودشو نشون داد، این بود که من تا چهارده سالگی پریود نشدم و دکتر بی‌شعور به مامانم گفته بود تا شانزده وقت داره 

درحالی که اگر درست بررسی میشد توی اون سن اختلالات هورمونی حل میشد من سالم تر بودم 

دوم اینکه موی زائد چونه 

سوم جوش 

سه سال سیپروترون خوردم و درنهایت کبد چرب گرفتم، تا اینکه رفتم طب سنتی، ویزیت دکتر خوشچی، تحت نظارت دکتر عزیزخانی، توی خیابون آیت، بهم دمنوش چای کیست داد که ترکیباتشو خودشون میدونن

و من چهار ماه اقدام باردار شدم 

بعد از زایمانم هم هنوز مرتب نیست، 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
ببین از علائم مهمی که خودشو نشون داد، این بود که من تا چهارده سالگی پریود نشدم و دکتر بی‌شعور به مام ...

دقیقا منم تو چهارده سالگیم آزمایش دادم و دکتر چیزی نفهمید تا اینکه دوسال پیش یه دکتر بهم گفت تنبلی تخمدانت فاجعه شده 

علایم من : موی زاید روی چونه و فک، جوش زدن، پریود هم نمیشم، چاقی مخصوصا ناحیه شکم

من که موهای زائدمو نگو... ولی علائم دیگه مثل جوش و چاقی اصلا ندارم . حتی پارسال به گفته دکترم با رژیم وزنمو تا ۴۸ کیلو هم کم کردم ولی چیزی عوض نشد . الانم که چند ماهه موهام شده یک دهم حجم قبلیش. 

من که موهای زائدمو نگو... ولی علائم دیگه مثل جوش و چاقی اصلا ندارم . حتی پارسال به گفته دکترم ...

آره موهای منم قبلا خیلی پرپشت بود،الان خیلی کم شده، مخصوصاً موهای جلو سرم، همش به خاطر تنبلی تخموانه، باز خوبه چاق نیستی، من که هر کار میکنم هم نمی تونم وزن کم کنم، من البته 15 ساله تنبلی دارم، دیگه خیلی شدید شده، دیگه با قرص هم پریود نمیشم، با آی وی اف هم بچه دار نشدم😔

آره موهای منم قبلا خیلی پرپشت بود،الان خیلی کم شده، مخصوصاً موهای جلو سرم، همش به خاطر تنبلی تخموانه ...

بخدا همش میگم این بدترین نوع مرضی بود که یه ادم مبتونست داشته باشه که من دارم . روی هممه چی تاثیر میزاره . ظاهر  ، خلق و خو ، پوست ، مو ، اندام ، قاعدگی ، بارداری ... وبا همه ی اینا اعتماد بنفس و از یه خانوم میگیره 

آره موهای منم قبلا خیلی پرپشت بود،الان خیلی کم شده، مخصوصاً موهای جلو سرم، همش به خاطر تنبلی تخموانه ...

برای ترمیم موهاتون کاری نکردین؟من که مجردم و فعلا دغدغه بارداری ندارم . اصلا دیگه دلم نمیخواد ازدواج کنم وقتی عنقدر داره روی ظاهرم تاثیر میزاره این کوفتی

برای ترمیم موهاتون کاری نکردین؟من که مجردم و فعلا دغدغه بارداری ندارم . اصلا دیگه دلم نمیخواد ازدواج ...

نه گلم کاری نکردم، ولی اصلا دیگه اعتماد به نفس ندارم،میفهممت، ولی خیلیها که تنبلی تخمدان دارن، تو همین سایت می بینی بچه دار شدن، یا با دارو عوارض بیماری کم شده، نا امید نباش، من چون خیلی ساله تنبلی دارم، عوارض زیادی برام درست شده

نه گلم کاری نکردم، ولی اصلا دیگه اعتماد به نفس ندارم،میفهممت، ولی خیلیها که تنبلی تخمدان دارن، تو هم ...

یعنی عوارضشو میشه درمان کرد یا فقط میشه کنترل کرد تا بیشتر پیشرفت نکنه؟؟