2777
2789

اگه یکی دور ازجون شوهرش فوت بشه بعد پدر شوهرش زنده باشه ارث شوهر به زنو بچش نمیرسه همش میره برا پدرشوهرش؟ از یه نفر اینو شنیدم. پس اونیکه هیچی نداشته زنش براش جمع کرده با قناعت چیه تکلیفش؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱/۸ ارق واسه زنه،پدر و مادرشم هم یه سهمی دارن بقیش واسه بچه است

خب پدرومادر چرا باید سهم داشته باشن؟ منی که این همه از خودم گذشتم تا بتونیم ماشین بگیریم و پس انداز کنیم چرا باید به خونوادش برسه درحالی که شوهرم هزارتومن نداشت برا عروسیمون. البته دور ازجونش زبونم لال

شوهر همسایه مون تصادف میکنه و میمیره بعد پول دیه رو بین پدر و مادرش و همسر و دوتا بچه هاش تقصیم کردن ...

دیه فرق داره. من با مال واموال مشکل دارم😡😡

خب پدرومادر چرا باید سهم داشته باشن؟ منی که این همه از خودم گذشتم تا بتونیم ماشین بگیریم و پس انداز ...

جای من باشی چیکارمیکنی

شوهرم میگه وصیت کردم اگه مردم ،هرچی دارم به مادرم برسه

خب پدرومادر چرا باید سهم داشته باشن؟ منی که این همه از خودم گذشتم تا بتونیم ماشین بگیریم و پس انداز ...

قانونه عزیزم 

شما باید تا شوهرت زنده است این حق رو ازش بگیری 

مثل شرایط عقد میمونه که هرکدومتون فوت شد تمام اموال به اون یکی میرسه(دوراز جون دوتاتون)اسم این حقم الان خاطرم نیست

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
جای من باشی چیکارمیکنی شوهرم میگه وصیت کردم اگه مردم ،هرچی دارم به مادرم برسه

دور ازجونش ولی یکاری کن بزنه بنامت خونه واین چیزا