2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر من از وقتی عقد کردم منو آدم حساب نمیکردن حتی روز عروسیم و روز زایمانم خدا چرخوند برادر شوهرم با یه دختره دوست شد میوردش خونه ایناهم حسابی به دختره باج میدادن و تمام جیک و پیک زندگیشونو بهش میگفتن بعد ۴ یا ۵ سال که کلی اینا رو تلکه کرد یهو ازدواج کرد و برادر شوهرمو ول کرد و رفت مادرشوهرم حتی دیگه کلمه ای حرفی ازش نمیزنه ولی شوهرم گفت کلی گریه میکنه 

از ناراحتی کسی خوشحال نمیشم ولی تو این قضیه خیلی دلم خنک شد

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

7 سال با مادرشوهر زندگی کردم فرسوده و داغون شدم شوهرم الان میگه ی ماه بیشتر میموندیم دوام دیگه نمی ا ...

خوش به حالت من ۱۱ ساله با مادر شوهرم 

دعا کنید منم نجات پیدا کنم 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بچه ها زندگی تو ی ساختمون با مادرشوهر سخته؟ اینم بگم جاریمم اونجاس البته اون خوبه

خسته کنندس هرجا بری می‌فهمه هر کی بیاد می‌فهمه دعواتون شه هر کاری کنی سرک می‌کشه ، جاری ام هیچوقت خوب نیست مطمئن باش

من دیگه طاقت شون رو ندارم فقط دلم میخواد این هفته آخر بشه به هفت ثانیه،، من خیلی آروم بودم بخدا اگه بگم آروم ترین دختر دنیا بی راه نگفتم ولی حالا چی یه آدم عصبی که دیگه طاقت بچه هاش رو هم نداره یه لحظه خوبم یه لحظه بد،یه دیوونه شدم

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
من چند ساله به خاطر آسیب هایی که بهم زدند رفت و آمد ندارم  اونها هم کمر همت بستن من رو آسیب رو ...

ینی قطع ارتباط؟

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸