2777
2789
اون ک جونش درمیره برا مامانش بنظرت مقاومت کنم نرم آخه همه پشیمونن

جونش در میره ک همه مادرشون رو دوست دارن 

ببین میتونه حد و مرز تعیین کنه اجازه دخالت میده چقد تحت تاثیرشون هست

اگه نمیتونه جلوی اشتباهاتشون مقاومت کنه اصلا نرو ب هیچ وجه 

ولی بازم اگه امکانش هست جدا باشین خب خیلی بهتره

انشالله که خدایه راهی برات باز کنه میفهممت خیلی سخته ما الا همسایه شدیم هروقت باهمسرم بحثم میشه اون ...

ممنون گلم خدا شما را حفظ کنه، التماس دعا🙏❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه هفته پیش خواهر شوهرم و خانواده شوهرم پاگشا کردم 

و راحت شدم

و دور خانواده شوهر یک خط قرمزی کشیدم 

تموم شد رفت

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
جونش در میره ک همه مادرشون رو دوست دارن  ببین میتونه حد و مرز تعیین کنه اجازه دخالت میده چقد ت ...

میدونم ک پول داره خونه جدا بخره 

اما میگن عروس اول زندگی ی جا تنها نمی‌مونه و بگم مانش بگه ماست سیاهه قبول داره انقد ب حرفشه

الهی خیر نبینی همچین مادر شوهری

همیشه به همسرم میگم هیچ وقت حلالشون نمی کنم روزی که ازدواج کردم 18 ساله ام بود حتی زبونشونم نمیفهمیدم مادرشوهرم دخترش کاری می کردند شوهرم تاحدمرگ منومیزد پشت دراتاق میموندن گوش میکردن الاشوهرم پشیمونه سعی می کنه جبران کنه ولی چه فایده از نظر روحی داغونم

متاسفم

خودمم متاسفم 

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 
همیشه به همسرم میگم هیچ وقت حلالشون نمی کنم روزی که ازدواج کردم 18 ساله ام بود حتی زبونشونم نمیفهمید ...

منم همیشه به شوهرم میگم حلالش نمیکنم مادرتو که چه به سر من بی زبون اورد