2777
2789
عنوان

موخوره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکه سیب ؟

انگور باشه بهتره

سیب هم خوبه

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
هرکدوم جداگانه بزنم ؟

اب برنج جدا قبل از حموم بریز تو یه کاسه موهاتو بنداز توش بعد حموم وقت خشک میشع عین برگ درخت که میفته موهاتو بمالی با دستات اون تیکه ها میفته

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

عزیزم مو یه بافت مرده ست

خب وقتی از وسط ترکیده که نمیشه بهم بچسبونیش

اول باید کوتاه کنی بعد واسه انتهای بریده شده ی جدیدش تدبیر کنی

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
روغن آرگان اصل با روغن زیتون با سرکه عالیه شامپو ایروکس کافئین پلاس هم بگیر اینارو انجام بدی اوکی می ...

البته اینارو باهم مخلوط نکنی مثلا روغن آرگانو صبح بزن روغن زیتون شب بزن و شامپو رو هم هر وقت میری حموم

هرکدوم جداگانه بزنم ؟

من تو ی پیج بودم الان داشت روجب محصول پانتن حف میزد طرف خودش مث اینکه اصلشو از ترکیه وارد میکنه میکف الکل نداره و رفع میکنه موخورع رو

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
اب برنج جدا قبل از حموم بریز تو یه کاسه موهاتو بنداز توش بعد حموم وقت خشک میشع عین برگ درخت که میفته ...

ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم. اینقدر موهام خشک و زبر شده که حد نداره

آره دقیقا منم همینطور . خیلی سخته. حتی نمیتونم بهش فکر کنم گریم میگیره. همه چی امتحان کردم حتی سس ما ...

من بهش فک نمیکنم فک کردنی دوس دارم با تیغ سرمو بتراشمم   خلاصه    زدم تو جاده خاکی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖