سلام دوستان من تا سه سال پیش موهای خیلی صاف و نرمی داشتم بدون موخوره😭ولی یهویی نمیدونم چی شد موخوره گرفتم یه بار یه آرایشگاه با قیچی واسم موخوره هارو زد ولی فایده نداشت الان زده کل موهام جلو موهام پره. چیکار کنم؟😭😭😭توروخدا غیر از کوتاهی راهی هست ؟ چون کوتاه کردن موهام مساوی با مرگ منه. موهام تقریبا یک متر هست شاید هم ۹۰سانت. توروخدا راهکار بدین غیرکوتاهی 😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اب برنج جدا قبل از حموم بریز تو یه کاسه موهاتو بنداز توش بعد حموم وقت خشک میشع عین برگ درخت که میفته موهاتو بمالی با دستات اون تیکه ها میفته
روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤
اول باید کوتاه کنی بعد واسه انتهای بریده شده ی جدیدش تدبیر کنی
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید