2777
2789
عنوان

خواستگارم 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 29 پست
نه اصلا بزن به بیخیالی چرا باید به روش بیاری رابطه نداشتید اصلا

نه نداشتم حتی در حد چت کردنم رابطه نداشتیم فقط دوستم حرفاش و می‌گفت و یه بارم خواهر و مادرش اومدن خونمون که کلی ام ازم خوششون اومد

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا صحبت نمیکنی و میزنی توی فاز خوشحالي  و بی‌خیالی  طوری که فک کنه تو خوشحالي ازینکه نش ...

اتفاقا خوشحالم واقعاً ولی کنجکاو ام هستم😅

نه نداشتم حتی در حد چت کردنم رابطه نداشتیم فقط دوستم حرفاش و می‌گفت و یه بارم خواهر و مادرش اومدن خو ...

این پیام پسره نیست از طرف همون خانماست 

ولی به هرحال شما بیخیال باش و اصلا نپرس 

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
کلا خواستگار میاد و میره. تازه بعضیا میان خونه و صحبت میکنن و چند ماه با هم هستن یهو بهم میخوره. خیر ...

آره حتماً همینه اصلا خودم گفته بودم اگه با هر چی من مشکل داشتی همین الان بیخیال بشه 

اصلا نپرس و پر انرژی باش و خندون و شوخی کن،انگار اصلا برات مهم نبوده

راستش من کلی هدف تو ذهنم دارم که اگه ازدواج میکردم به هیچ کدوم نمیرسیدمدبرای همین خودم نظرم منفی بود و الانم خوشحالم واقعاً ولی برام سوال شده 😅

این پیام پسره نیست از طرف همون خانماست  ولی به هرحال شما بیخیال باش و اصلا نپرس

نه تیک فوروارده از طرف داییش خورده بود

اصلا هیچی نگو خودتو کوچک میکنی

منم مجرد که بودم یکی از دوستام گفت برا یکی از اقوام میخوایم بیایم خواستگاریت نظرت چیه قصد ازدواج داری یا نه منم اون‌موقع سال اول دانشگاهم بود و امتحانای ترم اول گفتم برا خواستگاری و آشنایی اگه خانوادم بخوان اجازه بدن عید یا تابستون اونم گفت باشه دیگه رفت که خبر بده منم هیچی نگفتم چندبارم دیدمش إدم شخصیت خودشو پایین میاره بخواد بپرسه

اصلا هیچی نگو خودتو کوچک میکنی منم مجرد که بودم یکی از دوستام گفت برا یکی از اقوام میخوایم بیایم خو ...

باشه منم نمیگم مرسی🥰💖💖💖

بنظرم تند تند حرکت نزن و عادی بدون کوچکترین واکنشی باش  بی محلی بهترین راهه، هیجانی برخورد نکن& ...

نه بابا غقط پروفایل عوض کردم البته از قبل قرار عوض کنم ولی اینو نمی خواستم بزارم بعد اینکه حرکت بعدی در کار نیست من آرزوها و اهداف ام فکر میکنم و با دوستمم مثل سابق رفتار میکنم

جوابش ساده س این آقا تعادل روانی نداره ازوناس نظرش دقیقه ای عوض میشه  

در هر صورت بنظرم خیلی خوبه که نظرش برگشته اینحوری با خیال راحت تری به آرزوهام فکر میکنم