2777
2789
عنوان

ببینید حق با کیه... شما داوری کنید

163 بازدید | 13 پست

روز شنبه همین هفته همسرم و خانواده اش شراکتی قربونی کشتند یه گوسفند و من صبح تا ظهر سر کار بودم همسرم ساعت 3 اومد دنبالم منو آورد خونه ناهار بخوریم . قربانی رو که کشته بودند خواهر مادرش اینا توی انباری خونه جاریم قربونی کرده بودند بعد وسایل رو همراه گوشت ها بار زده بودند آوردند خونه مادرشوهرم.. رسیدند دیدند که ریموت در ها کار نمیکنه... درب کلید دار هم دارند اما کلید نداشتند 10نفر آدم یکی شون کلید نداشت.. ومادرش هرم که داخل دستشویی هم بره کلید درو میذاره میبره با خودش نمیدونم چرا نداشت... سر سفره خونه مون ناهار می‌خوردیم یهو خواهر شوهرم زنگ زد به شوهرم که داداش بیا ریموتتم بیار در باز نمیشه ما موندیم دم در... دیگه همسر من هول شد سریع لباس پوشید منو گفت آماده شو سریع بریم فلان ناهار نخورده سریع جوری رانندگی کرد یک‌بار که ماشینو کوبید به آینه بغل یک ماشین لاکچری...بعد فحشش داد... حالا از خونه ما تا مادرشوهرم دو دقیقه با ماشین راهه... اونم توی شهر کوچیک ب.. قدری با سرعت و استرس و هول رانندگی کرد خیلی ناراحت شدم و ترسیدم.. بهش گفتم اتفاقی نمیفتاد اگر به خواهرت میگفتی چند دقیقه بشینید دم در دارم میام... والا... حالا من اقدامی هستم و بهش گفتم فکر کن من حامله هستم اين چه وضع رانندگی کردنه اینطوری میگی بیا حامله شو فلان... یعنی چی... دیگه یک هفته است اصلا باهاش حرف نمیزنم تا بفهمه که وقتی خبری بهش میدن نباید همه چیز رو فدا کنه نباید خودکشی کنه اتفاق‌ خاصی نمیفته اگر خانواده اش چند دقیقه توی کوچه منتظر باشند واقعا آدم باید منطقی برخورد کنه... خبر فوت پدرش رو داده بودند والا خیلی آرام‌تر رانندگی می‌کرد.. خودم کنارش بودم... اما اسم خواهراش که میاد فنا فی الخانواده میشه دیگه از خودبیخود میشه 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 

خب همون موقع نظرت رو بهش میگفتی

دیگه یه هفته قهر چرا؟

مسعود من❤ تمام من! بزرگترین آرزوی تک تک ثانیه ها ولحظه هام... از خدای مهربون میخوام (نفسات رو) (دستات رو) (صدات رو) (تپش قلبت رو) آخ عشق من😍برسه روزی که من و تو،ما بشیم! برسه روزی که اسمت حک بشه توی شناسنامه ام و من ملکه ذهنت بشم و تو شاه قلبمممممم💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همون موقع نظرت رو بهش میگفتی دیگه یه هفته قهر چرا؟

برای اینکه همیشه همینطوره همیشه ی خدا برای اینکه قبول نکرد کلی بدوبیراه و چرند گفت در جوابم برای اینکه باید بفهمه کارش درست نیست و من ناراحت شدم از دستش... حالا اگه من دم در مونده بودم به تجربه هزاربار ثابت شده دوساعت دیگه هم نمی‌رسید... لزومی به اینهمه هول بودن و سرعت رانندگی بالا نیست تای دوتا کوچه اونورتر والا 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 
این قهرها  جواب  میده  پایتم

چطور مگه؟ 

توفیلمه انگار همسرت  

مسعود من❤ تمام من! بزرگترین آرزوی تک تک ثانیه ها ولحظه هام... از خدای مهربون میخوام (نفسات رو) (دستات رو) (صدات رو) (تپش قلبت رو) آخ عشق من😍برسه روزی که من و تو،ما بشیم! برسه روزی که اسمت حک بشه توی شناسنامه ام و من ملکه ذهنت بشم و تو شاه قلبمممممم💞
دیگه قهر اون هم یه هفته نداره واقعا! معلومه به خواهرش حسودیت شده ها😉

نه بحث حسودی نیست میدونین چیه من 7ساله دارم باهاش زندگی میکنم همیشه همینطوره... من هرچی بگم توجه نمیکنه اما کافیه خواهرش بگه خار رفته پام دنیا رو به هم میریزه خواهر شوهرام بالای 40ساله و مجرد هستند و این 6برادر خودشونو میکشن براشون... والا ماهم برادر داریم ندیدیم اینطور چیزایی غیراز اون من باردار بودم سابقا تب 40 درجه داشتم بحثمون شده بود از صبح شوهرم رفت تا ص2 شب نیامد من زنجبیل خوردم برای سرماخوردگیم بلد نبودم بچه ام سقط شد... چندبار پیام دادم بیا منو ببر دکتر... اگر مسولیت پذیر بود اون موقع کدوم گوری بود 

میگم  مردها رو ادم  میکنه  قهر

کو آخه... شوهر من طوریه که صدسال بگذره آدم نمیشه منت کشی هم اصلا ابدا نمیاد الان اتاقم هم جدا کردم یک هفته که سهله براش 

کو آخه... شوهر من طوریه که صدسال بگذره آدم نمیشه منت کشی هم اصلا ابدا نمیاد الان اتاقم هم جدا کردم ی ...

خب پس از روشهای دیگه استفاده کن

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 
خب پس از روشهای دیگه استفاده کن

مثلا چه روش‌هایی؟ صحبت جواب نداده تاکنون دراین سالها... دعوا جواب نداده الان دیگه سکوت و قهر ه کارم... بی اعتنایی 

[QUOTE=192504178]مثلا چه روش‌هایی؟ صحبت جواب نداده تاکنون دراین سالها... دعوا جواب نداده الان دیگه سکوت و قهر ه کارم. ...[/QUOTEاگر بهت بگم همراهی  ناراحت میشی   همراهیش کن  وقتی ببینه تو برات مهم نیست  اونم کمکم  کشیده  میشه طرفت  و بیشتر ب حرفت گوش میده

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی