2777
2789
عنوان

🌙دورهمی امشب با پیشوولی😻ورود همه ازاد🌙❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2428 بازدید | 545 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب که شامتون ندادم میفهمین کی میخره😒😂😂😂😂😂😂😂

عهههه عشقم شوخیدممم🙊🙊😂😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بعله بعلهههههههه اس ام اس واریز نیومدا😒😂😂😂😂😂❤

میاااد میاااد حتما خط ها خرابه🤪🤪😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دیگهههه دیره دیگه دیرههه دارم از پیش تو میرمممم😂😂😂😂بارررر اخرههه خوب تو چشام نگاه کن😃😂😂😂😂 ...

حسود.المینیومی# 😌😌😂😂 

نباشیم# 😌 

@__delbar__ بیا عشقم پیش خودم😺💖😂

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
بفرما😒😂

😃😃مرسی

خب خب منو که میشناسید

خوش اومدم صفا آوردم

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

😃😃مرسی خب خب منو که میشناسید  خوش اومدم صفا آوردم

😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣سلاممممم 

طوری زندگی کن که خدا با افتخار بگه♥اون بنده ی منه♥
😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣😍🤣سلاممممم&n ...

😐😂سلام خوبی؟

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

میسی تو خوبی  دلم برات تنگ شده بود

😐😂😂

مرسی

😁😁حق داشتی