2777
2789
عنوان

چرا بابام گوشی نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 27 پست
من 16😑

خب اون موقع فرق میکرد الان آموزشا مجازی شده نمیگم حتماااااا بخره ولی خب خیلی لازمه

دقیقن مثل کتاب و دفتر ب اینم احتیاج داره

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
من ۱۷ سالم بود گوشی خریدم😐✌

من پارسال خریدم 

۱۹ سالم بود دانشجو هم بودم 

گوشی مامانم دستم بود 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم همینطور به لطف همین گوشی  الان کاراته یاد گرفتم،المانی یاد گرفتم،نقاشی یاد گرفتم

اما همه استفاده سالم ازش ندارن

دیدی که مرا هیچ کسی یاد‌نکرد!                                              جز غم!که هزاران آفرین بر غم باد!
از گوشی مامانت استفاده کن لازم نیست حتما گوشی داشته باشی درسته مال تو نیست اما برای استفادش مشکلی ...

عزیزم قدیمیه روی برنامه ی شاد هنگ میکنه

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
درکت میکنم من گوشی نداشتم همسن تو بودم همه ی اطرافیانم داشتن بابای منم مثل بابای تو همش امروز فردا م ...

منم گوشی دست دو سونی قدیمی داشتم ولی اونم به رحمت الاهی رفت

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
من خودم از۱۰سالگی‌گوشی داشتم‌چون بهم اعتماد داشتن.

گوشی قدیمی مو چک میکردن اما من فقط سر درس بودم 

به نظرم نداشته باشی بهتره منم میگفتم معتاد گوشی نمیشم اما شدم نگو نمیشم و این چیزا  به درستم ب ...

معتادش که خیلی وقته شدم کیه که معتاد نشه ولی من گوشی فقط برای درس هام میخوام

بگو بعد انتخابات گرون میشه الان بهترین وقته

کی به حرف من بیچاره گوش میده 

من پارسال خریدم  ۱۹ سالم بود دانشجو هم بودم  گوشی مامانم دستم بود

منم پارسال خریدم که ۱۷ سالم بود

تا پارسال گوشی پدر و مادرم رو استفاده میکردم 

شادی رو میشه تو تاریکترین لحظات پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغو روشن کنه🧙‍♂️⚡   
منم پارسال خریدم که ۱۷ سالم بود تا پارسال گوشی پدر و مادرم رو استفاده میکردم 

درود بر شما عزیزم 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚