2777
2789
عنوان

ازمون دزدی شده

87 بازدید | 6 پست

خانوما کارت شوهرم رو یکی یواشکی برداشته و رفته هر چی بوده رو توش خالی کرده فک کنم از طریق کارتخوان رفته یجا یه چیزی خریده گرون کارت کشیده .حالا بنظرتون میشه شماره حسابی که پول رفته داخلش رو پیدا کرد؟؟؟از طریق کارتخوانش

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرفتید کلانتری اومدی اینجا تایپیک میزنی عزیزم؟

آخه میخام ببینم اگه امیدی هست برم چون کلانتری که میری کار راه نمیندازن هی باید بری و بیای 

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
فکر نکنم منم یماه یپش شوهرم کارت گم کرده 5 تومن پول بود توش همرو برداشتن تاحالا که پیدا نشده

ای وای مطمعنم رفتن چیز گرونی خریدن چون یهو ۱۰ ۱۵ میلیونی که بوده رو برداشتن 

اگه دیدت همینه  پس تایپیک بزن بانو🤣🤣🤣

بله ممنون