2777
2789
عنوان

کلا رو مخمه نمیدونم چرا😅😅

474 بازدید | 40 پست

شوهرم همش مث بچه بهم میچسبه و هی میگه نوازشم کن دستتو بکش لای موهام،دستتو بکش رو کمرم و هی فلان بکن و بلان بکن  ...و اینجوری میشه ک من کل روز در حال نوازش کردن آقااا هستم😐 دیگه واقعا داره حالمو بهم میزنه بیشتر ازمن نیاز ب نوازش داره در کل رفتاراش بیشتر زنونه س تا مردونه ،بعضی وقتا من اصلا کنارش حس زنانگی ندارم

پ ن: پدرو مادر های عزیز لطفا بچهاتون رو از نوازش و محبت محروم نکنید ک در بزرگسالی پدر شریک زندگیش رو در نیاره 😑

با تشکر🙌

اخی چه گوگولی😂

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم زیاد میبینه 😂

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
خو ازش بپرس دلیلش چیه 

دلیل نداره 

از اولش همینجوری بوده 

خانواده شون پرجمعیتن و کاملا مشخصه کمبود محبت داشته برعکس من ک تو خانواده کم جمعیت و اصلا خوشم نمیاد اون زیاد بهم بچسبه

واقعا شوهرای اینجوری رو مخن 

خب خودت پیش قدم شو ک رومخت نباشه...قبل اینکه بگه خودت نوازشش کن...چندسالتونه؟هم همسرتون هم خودتون

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...