2777
2789
عنوان

میخام بهم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 27 پست
ببین کلن میخوای یه مرد یه کاریو نکنه نباید مستقیم بگی😂 کاملن غیر مستقیم و یا اگه نمیشه بدون عصبانی ...

با مهربونی گفتم باااارها گفتم ، میگه من دوس دارم اذیتت کنم 

در من ، عمیق ترین تمدن تنهایی مدفون است..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محلش نزار این میبینه روش خیلی حساسی اذیتت میکنع 

توهم حرصش بده ما هم ی روز نیس ک همو اذیت نکنیم

چن  هفته پیش تولدش بود بش گفتم بیا خونه کارت دارم اونم کارو بهونه کرده بود منم براش  یدونه دابسمش عاشقونه گرفتم بعد  ارایش کردمو از کارتون هدیه ها هس توش هدیه میزارن مشکی هس رو گرفتم دسم بعد به دوربین نزدیک کردم تا صفحه تاریک شه بعد دوربینو قطح کردم ب ادمه فیلم از اون جنا هس یهو ب گوشی نزدیک میشه ب ادامه اون اضافه کردم 

روزتولدش اول اون دابسمش عاشقونه رو فرستادم 

بعد بیچاره فک کرد اینم عاشقونس 

با خیلی ارامش نیگا میکرده ک جنو میبینه 

خیلی ترسیده بود بیچاره😈😈

اون از حرصش بم فش میدا  منم میخندیدم تا بیشتر حرص بخوره بعد گف بیام خونه حسابتو میرسم 😂😂

محلش نزار این میبینه روش خیلی حساسی اذیتت میکنع  توهم حرصش بده ما هم ی روز نیس ک همو اذیت نکنی ...

😂😂😂😂😂😂وای چ ایده جالبی

ولی ما کارمون از این کارا گذشتع ، هرروز قهر هرروز دعوا..

توهم پا ب پاش لجبازی کن عم هیلی بت خوش میگذره هم اون حرص میخوره هم کاراتون تکراری نمشه  منو نا ...

این درسته ولی نه دیگه‌وقتی بحث جدیه یا من عصبانی ام یا دارم گریه میکنم بخندخ و مسخره کنه ..

دوسم رفته بود روان شناس بش گفته بود بهش خیلی گیر میدی بهش نشون میدی خیلی واست مهمه واس همین اونم دیگ هیچ علاقه ای بهت نشون نمیده

میگف ب پسرا بی اهمیت باشین بشون نشون ندین ک دوسشون دارین اون وق هی سعی میکنن ک دلتونو ب دس بیارن

ایشلا رابطتتون خب شه😇😍

دوسم رفته بود روان شناس بش گفته بود بهش خیلی گیر میدی بهش نشون میدی خیلی واست مهمه واس همین اونم دیگ ...

اونجورم میگع کم محلی میکنی و سرد میشع:(( ازش بدم میاد😖

مرسی عزیزم❤❣