2777
2789
عنوان

تکون خوردن جنین تو 23 هفته

2417 بازدید | 27 پست

خانما کسی بوده تاحالا نی نیش تو 23 هفتگی دو روز تکون نخورده باشه نی نی من الان دو روزه تکون نخورده هرچیم چیزای شیرین میخورم انگار ن انگار خیلی نگرانم توروخدا برام دعا کنین چیزیش نشده باشه

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نینی منم دو روز تکون نخورد تابیمارستان رفتم واسه تکون خوردنش😂😂دیگه استرس داشتم رفتم سونو دادم

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫

میترسم برم چیز بدی بشنوم 

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜

یه چیز شیرین بخور بعدش تو اتاق که کاملا سکوته و حواست پرت نمیشه به پهلوی چپ دراز بکش دستتو روی شکمت بزار زمان بگیر اگرطی ۲۰دیقه چهار تا حرکت داشته باشه خوبه حتی حرکات آروم ولی حس بشن اگر نه تو۲ساعت باید ده تا حرکت داشته باشه البته این بیشتر ماه های آخر ولی اگه اصلا حرکتی تو دوساعت حرکتی نداشت حتما برو دکتر وسونو انجام بده

نینی منم دو روز تکون نخورد تابیمارستان رفتم واسه تکون خوردنش😂😂دیگه استرس داشتم رفتم سونو دادم

چند هفته بودین ک دوروز تکون نخورده بود

اره من اینطور شدم سردی خورده بودم.

رفتم مرکز بهداشت صدای قلبشو شنیدم همین که برگشتم شروع کرد به ورجه وورجه.نگران نباش ولی امروز اگه میتونی یه سونو برو تا از نگرانی دربیای

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
اره من اینطور شدم سردی خورده بودم. رفتم مرکز بهداشت صدای قلبشو شنیدم همین که برگشتم شروع کرد به ورج ...

سونو بدون نسخه پزشک انجام میدن