2777
2789

وقتی روی مهتابی کوچک خانه مان می روم و آفتاب خردادماه به من می‌تابد با گرمایش هزاران خاطره برایم تداعی می‌شود .. به سالهای قبل از 18 سالگی ام می روم به سال‌های دبیرستان

...

آه یادش بخیر...

صدای خنده های از ته دلمان را می‌شنوم.. من را می بینم کنار دیگر دخترکان شاد دخترانی باهزاران امید و آرزوهای زیبا...

و دلتنگی ام را با ساعت های رویابافی از رویاهایی که آن روزها درسر داشتیم می‌گذرانم...

یادش بخیر که من پرشور ترین و نمک کلاس بودم، این را من نمی‌گویم همه آن زمان می‌دانستند..

چه غوغایی دردل دوستانم به پا می‌کردم.. و چه رازهایی که باهم داشتیم..

من درآن روزها دخترکی را جا گذاشتم که چشمانش می‌خندید

و موهای پرپیچ و تابش با پوست مثل آینه اش دل می‌برد...

از آن سالها به بعد هیچ ردی از آن چشمان پرفروغ نمی بینم هرچه هست زنی است که در 20 سالگی 100 ساله شد.. زنی که دیگر قد نکشید و ریشه اش خشکید...

اکنون این منم همان زنی که داغ های زیادی بردلش نهادند.. اورا شکستند.. من فریب خوردم.. آن شعرهای دخترانه ای که می‌خواندم همه اش دروغ از آب درآمد، عشقی وجود نداشت.. مردی وجود نداشت..

باورش سخت است اما هیچکس تکیه گاهم نشد.. آن حرفهای عاشقانه اش همه هوس بود..

بس است واقع بینی می‌خواهم همچنان غرق خاطراتم شوم

می‌خواهم بازهم خودم را در آن زمان تصور کنم..

روانشناسان می‌گویند این رویابافی ها و قطع ارتباط با واقعیت، آدم را آلزایمری و اسکیزوفرن می‌کند.. من می‌گویم بگذار هرچه می‌شود بشود.. اگر اسکیزوفرن این است چه بیماری خوبی است..

من می‌خواهم دررویا بمانم... دلم خیلی گرفته... از هرچه واقعیت است بریدم دیگر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احسنت به تو که پاکی ات را حفظ کردی جون دل🙃😍

نگران مباش جونم.

ناراحت نباش...

شاد باش

نذار کسی یک دختر شکست خورده رو ببینه.

تو شکست نخوردی

تو فقط کمی زخمی شدی در این جنگ

بلند شو و زخمهایت را التیام ببخش جانم.

میدونم گفتنش اسونه و عمل کردنش اندازه جا‌به‌جا کردن کوه‌اورستع. ولی چرا تو نتونی این کوه اورست رو جا‌به‌جا کنی؟

تو یک دختری

و دختر ها قوی هستند

پس تــــــــــو

میتونـــــی!

مطمئن باش

إمضا رو تا آخࢪ بخون♥️  هر موقع که دیدی حال دلت داره خراب میشه🙃 این ذکر رو بگو: الا بذکرالله تطمئن القلوب🌷❣       اول یک صلوات بفرست برای همه نی‌نی‌سایتی‌ها از جمله خودت😉  دوم اینکه هیچ‌وقت کسی رو قضاوت نکن! باشہ ؟ میدونی چرا؟ چون تو، در زندگی اون فرد نیستی و نبودی! سختی کشیدن هاش رو ندیدی! اگه دغدغه یکی به نظرت مسخره اومد، بهش نگو! شاید اون دغدغه از نظر خودش خیلی بزرگ باشه😕  سوم اینکه به همه احترام بزار، از کوچیک تا بزرگ! با  احترام گذاشتن  به دیگران، شخصیت خودت رو بالا‌تر میبری... چہارم اینکه حواست به این زبون شیطونت باشه😃 ممکنه یک حرفی ازش خارج بشه که یک نفر رو با اون حرف نابود کنه😖💔اهـــــا  راستی یادم رفت بگم:🙃 اکثر ادم هایی که میان اینجا تنها و زخم خورده هستند و تـــــو،،، اره خودت! حواست باشه که نمک نپاشی روی زخم شون😖😇به خدا اگر کمی طاقت و صبر داشته باشیم، روز هایی برای ما میرسد که تمام گذشته تلخ مان جبران شود...  لطفاً من رو هم توی تاپیک های مذهبی و داستان زندگی تگ کن😃🌹 باشه؟!🙃
احسنت به تو که پاکی ات را حفظ کردی جون دل🙃😍 نگران مباش جونم. ناراحت نباش... شاد باش نذار کسی ی ...

ممنونم عزیزم آره باید قوی باشم خصوصا که مادر دوتا پسر گلم هستم... یکم دیگه بلند میشم گرد خاطره هارو از ذهنم می تکونم و میرم که مادری کنم.. نمیخوام بچه هام مادرشونو غصه دار ببینن.. 

مرسی که منو به خودم اوردی. 

ممنونم عزیزم آره باید قوی باشم خصوصا که مادر دوتا پسر گلم هستم... یکم دیگه بلند میشم گرد خاطره هارو ...

بله دیگه شما باید دوتا مرد تحویل بدی!

تا از مادرشون محافظت کنند😍 

عزیزی .

وظیفه هرکدوم از ما انسان هاست قربونت برم

إمضا رو تا آخࢪ بخون♥️  هر موقع که دیدی حال دلت داره خراب میشه🙃 این ذکر رو بگو: الا بذکرالله تطمئن القلوب🌷❣       اول یک صلوات بفرست برای همه نی‌نی‌سایتی‌ها از جمله خودت😉  دوم اینکه هیچ‌وقت کسی رو قضاوت نکن! باشہ ؟ میدونی چرا؟ چون تو، در زندگی اون فرد نیستی و نبودی! سختی کشیدن هاش رو ندیدی! اگه دغدغه یکی به نظرت مسخره اومد، بهش نگو! شاید اون دغدغه از نظر خودش خیلی بزرگ باشه😕  سوم اینکه به همه احترام بزار، از کوچیک تا بزرگ! با  احترام گذاشتن  به دیگران، شخصیت خودت رو بالا‌تر میبری... چہارم اینکه حواست به این زبون شیطونت باشه😃 ممکنه یک حرفی ازش خارج بشه که یک نفر رو با اون حرف نابود کنه😖💔اهـــــا  راستی یادم رفت بگم:🙃 اکثر ادم هایی که میان اینجا تنها و زخم خورده هستند و تـــــو،،، اره خودت! حواست باشه که نمک نپاشی روی زخم شون😖😇به خدا اگر کمی طاقت و صبر داشته باشیم، روز هایی برای ما میرسد که تمام گذشته تلخ مان جبران شود...  لطفاً من رو هم توی تاپیک های مذهبی و داستان زندگی تگ کن😃🌹 باشه؟!🙃
شُما چه مهربونی...  ممنونم گلم ان شاءالله  برام دعاکن

مهربونی ادمها بستگی به ادمهای اطراف شون داره قشنگم.

البته این حرف برای همیشه صدق نمیکنه فقط گاهی اوقات صدق میکنه.

ان شاءالله و به لطف خدا هرچی صلاح هست پیش میاد.

هرموقع که دیدی یکم حالت بد هست

این ذکر رو بگو: چون واقعا معجزه میکنه😉😁 :

الا بذکرالله تطمئن القلوب

درسته عزیزم  بازم ممنون از راهنماییهای خوبت

❣️🙃🌹