2777
2789
عنوان

باکره نبودن

1547 بازدید | 32 پست

خانما برای ازدواج اگ باکره نباشیم 

بازم به اجازه پدر نیازه؟

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیان نگاه کنن به اونجا که به شناسنامه نگاه میکنن

اما اگ نامه عدم بکارت ببرم میگن محضر عقد میکنه 

ول مطمعن نیستم

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب
یعنی ازدواج کردی باکره نیستی .یا به دلیل دیگه پرده بکارت آسیب دیده ..یا رابطه نامشروع  ؟؟

نه ازدواج نکردم