دوستان یه مدتیه با همسرم به مشکل خوردم .حال عمومی خوب نبود .بی حال و بی رمق شدم .بی انگیزه .احساس پوچی میکنم .دکتر این قرص رو داده میترسم بخورم .کسی تا حالا مصرف کرده .کمک کنید روانم بهم ریخته 😣😣
یوپروپبون به نسبت بقیه عوارضش کمترع ... چاق نمیکنه و عوارض سکشوال ندارع(کمتر از بقیه)
سلتم شما مصرف کردید .چه مدت مصرف کردید .یعنی با خیال راحت مصرف کنم .من تا حالا هیچ قرصی نخوردم .ولی دکتر گفت لازم داری باید مصرف کنی .پرانول ۱۰ هم داده واسه تپش قلبم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلتم شما مصرف کردید .چه مدت مصرف کردید .یعنی با خیال راحت مصرف کنم .من تا حالا هیچ قرصی نخوردم .ولی ...
من مصرف نکردم تو دانشگاه خوندم...
هر قرصی خب یکسری عوارض داره...داروهای ضد افسردگی هم همینطور...این دارو نسبت ب ضد افسردگی های چهار حلقه ای یا سه حلقه ای بی خطر ترع...ولی بازهم عوارض داره
من مصرف نکردم تو دانشگاه خوندم... هر قرصی خب یکسری عوارض داره...داروهای ضد افسردگی هم همینطور...این ...
بد بختی صبح انداختم الان با داد بیدار شدم کلی هم نفس تنگی گرفتم ..راه دیگه ای یا دارو گیاهی نیست جای این قرص مصرف کنم .شما پزشکی میخونید .ممنون میشم راهنمایی کنید