2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم😭

203 بازدید | 17 پست

کرونا گرفتم دارم میمیرم من مامانم خواهرم هممون گرفتیم تازه آبجی ی بیچارم هنوز خبر نداره خوابه حالا باید چی کار کنم😭

تازه مامانم اینقدر حالش بده بابام خیلی بدنش ضعیفه بگیره خیلی اذیت میشه من باید الان چی کار کنم 

اینقدر استرس دارم همینجور از صبح داره تو ذهنم تکرار میشه که کرونا گرفتیم 

ولی ما ی بدبخت که اصلا از خونمون بیرون نرفتیم معلوم نیس چه جوری گرفتیم کلا همیشه قرنطینه بودیم 

حالا من چه خاکی تو سرم بریزم دارم میمیرم😭

تعداد رای : 9
نظرسنجی
😢
3
33%
😥
2
22%
😭
4
44%
آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

عزیزدلم استرس از همه بدتره.

برید فوق عفونی دارو میده!!

منم همه خانوادم سال قبل گرفتن. مادرم مشکل شدید قلبی ریوی داشت پدرمم همینطور ولی خدا رو شکر خوب شدن. حتما دکتر برید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خودم مشکوکم قفسه سینم درد میکنه دیفن هیدرامین میخورم با ناپروکسن سر خودمم گرم میکنم با موسیقی و ...

من اصلا باورم نمیشد کرونا دارم آبجیم همینطوری رفتن شبکه بهداشت گفت منم تست بدم بعد امروز زنگ زدن گفتن کرونا مثبته ولی اون هیچ علاعم نداشت من حداقل یکم شکمم درد میکرد الان که اون گرفته مطنعنم منم گرفتم اصلا هممون گرفتیم. 

من اصلا باورم نمیشد کرونا دارم آبجیم همینطوری رفتن شبکه بهداشت گفت منم تست بدم بعد امروز زنگ زدن گفت ...

شما چند روز علائم مشکوک داشتین وقتی که تست دادین؟ مال من منفی شده ولی میگن ممکنه کاذب باشه

شما چند روز علائم مشکوک داشتین وقتی که تست دادین؟ مال من منفی شده ولی میگن ممکنه کاذب باشه

آبجیم که هیچ علاعم نداشت فقط اول صبح یکم گلوش چرک می‌کرد که از قبل اینکه کرونا باشه ما به خاطر باد کولر این شکلی می‌شدیم  منم فقط دو روز صبح شکم درد داشتم که البته خیلی کم بود همینطوری گفتیم بریم تست بدیم و مثبت شد

آبجیم که هیچ علاعم نداشت فقط اول صبح یکم گلوش چرک می‌کرد که از قبل اینکه کرونا باشه ما به خاطر باد ک ...

یعنی بعد دو روز علامت 

من بعد یه روز رفتم دیشب به قدری ناراحت بودم کلی گریه کردم چون واقعا رعایت میکردم الان منتظرم چند روز بگذره ببینم چه علائمی میاد

فعلا استراحت و غذای خوب و ویتامین کاری برنمیاد دیگه 

آزیترومایسین و ناپروکسن به من داد دکتر